Περιοδεία για ευχαριστίες, από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Περιοδεία για ευχαριστίες, από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Ο χάρτης της Κρήτης σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών: Όλος ΣΥΡΙΖΑ.
4

Σε αντίθεση με τις προεκλογικές περιοδείες, οι μετεκλογικές είναι εξαιρετικά σπάνιες. Τόσο χαρούμενοι για τις ψήφους που πήραν όμως ήταν βουλευτής και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που περιόδευσαν χθες στο Δήμο Μαλεβιζίου ευχαριστώντας τους πολίτες για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που τους έδειξαν, δίνοντας τους ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Ελλάδα. 

Όπως μεταδίδει το τοπικό σάιτ της Κρήτης cretalive, ο βουλευτής Μ. Κριτσωτάκη μαζί με τους υποψηφίους Γιαμαλάκη και Κλάδο διαβεβαίωσαν τους πολίτες ότι θα βρίσκονται δίπλα τους στα εύκολα και στα δύσκολα, και τους κάλεσαν να στηρίξουν έμπρακτα και ενεργά τη νέα κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαλεβιζίου έβγαλε μάλιστα και σχετική ανακοίνωση:

Συμπολίτες και συμπολίτισσες, φίλες και φίλοι,

Η Οργάνωση Μελών Μαλεβιζίου του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει και δημόσια, εσάς τους οκτώ χιλιάδες σαράντα εννιά (8.049) πολίτες, άνδρες και γυναίκες, που μας τιμήσατε με τη ψήφο σας και μας αναδείξατε σε πρώτη πολιτική δύναμη στη διοικητική μας περιφέρεια με ποσοστό 50,79%.

Η συγκρότηση της κυβέρνησης μας, με πρόσωπα χωρίς σκιές από το παρελθόν και τα πρώτα δείγματα γραφής σε εσωτερικό και εξωτερικό πεδίο είναι ελπιδοφόρα: η κυβέρνηση μας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της Αριστεράς μπορεί να είναι κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, κυβέρνηση κοινωνικής αναγέννησης, κυβέρνηση όλων των Ελλήνων.

Οι προτάσεις και τα μέτρα που παρουσιάσαμε καθ' όλη τη διάρκεια της οικονομικής, πολιτικής, πολιτιστικής και ηθικής κρίσης που πλήττει την πατρίδα μας δεν ήσαν υποσχέσεις παλαιοκομματικού τύπου. Ήσαν προτάσεις και μέτρα που προστάτευαν τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τα φτωχά αγροτικά και μεσαία στρώματα. Μέτρα προστασίας του λαού μας που κατέστρεψαν οι πολιτικές της λιτότητας και της εσωτερικής υποτίμησης, που εφάρμοζαν με συνέπεια η άρχουσα τάξη και οι πολιτικοί εκφραστές της.

Η παρουσίαση αυτών των θέσεων στη Διεθνή ΄Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) τον Σεπτέμβριο 2014, διά στόματος του προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα, έγειρε τη πλάστιγγα υπέρ της πολιτικής μας δύναμης που εκφράζει τον κόσμο της εργασίας και του πολιτισμού. Δεν μοιράσαμε υποσχέσεις, μοιράσαμε ευθύνες απέναντι σας, απέναντι μας, απέναντι στην Ιστορία..

Η συγκρότηση της νέας κυβέρνησης αυτό αποδεικνύει. Γυναίκες και άνδρες που στελεχώνουν την κυβέρνηση αναλαμβάνουν την ευθύνη να υπηρετήσουν με ευσυνειδησία τον ρόλο που τους έταξε η Ιστορία σ' αυτή την κρίσιμη καμπή για τη χώρα μας και την Ευρώπη, να κάνουν πράξη τη δημοκρατία, την αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη και την ισονομία.

Και οι δικές μας ευθύνες σ' αυτόν τον τόπο που κατοικούμε και εργαζόμαστε μεγαλώνουν και σας διαβεβαιώνομε, ότι θα είμαστε κοντά σας στα εύκολα και στα δύσκολα, στα ευχάριστα και τα δυσάρεστα. Θέλομε και τη δική σας συμμετοχή σ' αυτή τη δύσκολη, αλλά όμορφη προσπάθεια της αναγέννησης και της τοπικής κοινωνίας μας. Θέλομε τη συνδρομή σας στο όραμά μας, τη στήριξή σας στην προσπάθειά μας. Μαζί θα επιτύχομε, μαζί θα νικήσομε!

''Αν λαχταράς τον ήλιο, ανασηκώσου και με δαυλό άναψε τονε δικό σου.''

Γάζι 30.01.2015

ΣΥΡΙΖΑ Μαλεβιζίου

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια