Πελώνη για Κουφοντίνα: Η κυβέρνηση συντάσσεται με το Κράτος Δικαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ με ακραίες μειοψηφίες

Πελώνη για Κουφοντίνα: Η κυβέρνηση συντάσσεται με το Κράτος Δικαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ με ακραίες μειοψηφίες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Για «πολιτική αφωνία που γεννά ερωτήματα», κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, αναφερόμενη στο θέμα του καταδικασμένου για δολοφονίες της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η κα Πελώνη σημείωσε ότι μια εβδομάδα μετά την «κατακραυγή για τη θέση που πήρε υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα με προσωπική του ανάρτηση, με την οποία ζήτησε από την κυβέρνηση να παραβιάσει την έννομη τάξη και να επιφυλάξει ευνοϊκή μεταχείριση στον πολυϊσοβίτη», ο κ. Τσίπρας «σιωπά». Και προσθέτει, αναφερόμενη στις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, ότι «τέσσερις μέρες μετά την αδιανόητη δήλωση του κ. Δρίτσα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει λέξη».

Η κυβέρνηση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «συντάσσεται με ακραίες μειοψηφίες», ενώ η κυβέρνηση συντάσσεται με το Κράτος Δικαίου. «Η Δημοκρατία στην Ελλάδα στηρίζεται σε γερά θεμέλια [...] Περιμένουμε από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια σαφή θέση, χωρίς προσχήματα και υπεκφυγές. Η πολιτική του αφωνία γεννά ερωτήματα».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ