Παρασκευόπουλος: Η δίκη για τη ΧΑ θα ξεκινήσει στον Κορυδαλλό

Παρασκευόπουλος: Η δίκη για τη ΧΑ θα ξεκινήσει στον Κορυδαλλό Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
0

Εν μέσω αντιδράσεων που έχουν διατυπωθεί για τη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στις φυλακές Κορυδαλλού, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος ξεκαθάρισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι η δίκη θα ξεκινήσει στον Κορυδαλλό. Σημείωσε ωστόσο πως δεν ξέρει αν θα συνεχιστεί εκεί.

«Δεν μπορώ να σας πω αν θα συνεχιστεί εκεί, στην περίπτωση που υποβληθεί αίτημα αλλαγής χώρου», εξηγώντας ότι δεν έχει ξαναγίνει τόσο μεγάλη δίκη. «Ανοιχτό είναι να συνεχιστεί και να μην συνεχιστεί εκεί» είπε σχετικά.

Αναφερόμενος στο άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη είπε πως «ο κ. Πανούσης αναφέρεται σε δικά του ζητήματα και όχι σε αυτά που αφορούν τις δικές μου αρμοδιότητες» είπε, προσθέτοντας ότι «Ο κύριος Πανούσης κάνει μια γενική πολιτική εκτίμηση που μπορεί να κάνει ο καθένας. Αυτά που λέει είναι αυτονόητα κατά το Σύνταγμα. Όλα αυτά κατοχυρώνονται στο Σύνταγμα. Και καλά κάνει που λέει στο τέλος, ότι όλα αυτά δεν είναι θέματα Αριστεράς αλλά Δημοκρατίας. Το ζήτημα είναι να βρίσκει κανείς που είναι η χρυσή τομή».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ