Παραλήρημα Λεβέντη: Αν ο Παυλόπουλος υπογράψει το ν/σ για τις έμφυλες ταυτότητες κόβω καλημέρα και παραιτούμαι

Παραλήρημα Λεβέντη: Αν ο Παυλόπουλος υπογράψει το ν/σ για τις έμφυλες ταυτότητες κόβω καλημέρα και παραιτούμαι Facebook Twitter
3

Εξοργισμένος και απογοητευμένος από το πολιτικό σύστημα εμφανίστηκε ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος προέβη και πάλι σε επικρίσεις για το νομοσχέδιο για τις έμφυλες ταυτότητες αλλά και σε χαρακτηρισμούς. Απείλησε δε ότι αν υπογράφει το νομοσχέδιο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα του κόψει την καλημέρα ενώ θα παραιτηθεί και από βουλευτής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ήταν καλεσμένος στην εκπομπή SBC Life  και όταν ρωτήθηκε για την γνώμη του και το νομοσχέδιο το χαρακτήρισε  «αφύσικο και ανώμαλο» ενώ όπως τόνισε στην συνέχεια «ένα παιδί στην ηλικία των 15 πρέπει να πατάξει τα πάθη του. Είναι εγκεφαλική διαστροφή αυτό που έχει», ενώ λέει επίσης πως: «αν αρχίσουμε και επισημοποιήσουμε τις σεξουαλικές ανωμαλίες, τότε  θα πρέπει να πρέπει να επισημοποιήσουμε και πολλά άλλα, όπως η παιδεραστία».

Όταν η δημοσιογράφος του είπε ότι η παιδεραστία είναι έγκλημα ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε: « είναι έγκλημα, αλλά αν το παιδί συμφωνήσει είναι ικανοποιητικό; Ότι γίνεται με συναίνεση και είναι αφύσικο και ανώμαλο θα το εγκρίνετε;».

Σήμερα το πρωί στον Σκάι απείλησε και με παραίτηση: «Τη Δευτέρα, έχω μια ομιλία στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει η απειλή εκ μέρους μου, της παραίτησης από βουλευτή». Ως αιτία ανέφερε το γεγονός ότι δεν εισακούεται η έκκλησή του για οικουμενική κυβέρνηση.

 «Με αγνοούν. Εγώ δεν μπήκα στη Βουλή για να παίρνω μισθό. Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη θα πάρω τις αποφάσεις μου. Εγώ πάω για παραίτηση από αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Δεν θέλω να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Κι αν ο Παυλόπουλος υπογράψει το νομοσχέδιο του Τσίπρα, από σήμερα ούτε την καλημέρα μου δεν έχει», είπε.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM