Παπαρήγα: «Μεταρρυθμιστής πολιτικός ο Καραμανλής, δεν συνδέεται με τη δολοφονία Λαμπράκη»

Παπαρήγα: «Μεταρρυθμιστής πολιτικός ο Καραμανλής, δεν συνδέεται με τη δολοφονία Λαμπράκη» Facebook Twitter
10

«Εκσυγχρονιστή-μεταρρυθμιστή πολιτικό» χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή η Αλέκα Παπαρήγα, αποσπώντας τα χειροκροτήματα των βουλευτών της Ν.Δ. στην ειδική συνεδρίαση της Βουλής στη μνήμη των πρώην βουλευτών Γρηγόρη Λαμπράκη και Γεώργιου Τσαρουχά.

Αναφερόμενη στις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες της εποχής, η κ. Παπαρήγα είπε: «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θεωρείται από όλες τις πτέρυγες της Βουλής, κι εμείς του το αναγνωρίζουμε αυτό, εκσυγχρονιστής-μεταρρυθμιστής πολιτικός» και στη συνέχεια μίλησε για το δίπολο μεταρρυθμιστών-οπισθοδρομικών εντάσσοντας στους δεύτερους παλάτι και στρατό.  

Για τη δολοφονία του Λαμπράκη είπε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει με την πράξη αυτή τον Καραμανλή και την ΕΡΕ και μίλησε μόνο για πολιτικές ευθύνες, ρίχνοντας την ευθύνη στο παλάτι.

 

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Η ιστορία μας διδάσκει, οτι οι οπαδοί δεν έχουν καμία σχέση με τον ηγέτη τους, π.χ οι βουδιστές με τον Βούδα, οι χριστιανοί με τον Χριστό, οι μουσουλμάνοι με τον Μωάμεθ, οι μαρξιστές με τον Μάρξ, κλπ.
Απορώ πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ασχολούνται τι θα πει ο ένας και ο άλλος "πολιτικός". Προφανώς αυτό δεν αφορά μόνο την Αλέκα, αλλά τον κάθε Αλέκο και Αλέκα που βρίσκονται εκεί μέσα, μπλε, κόκκινους, πράσινους, κίτρινους, πορτοκαλί. Όλοι έχουν ένα βασικό κοινό χαρακτηριστικό: αυτό που αποκαλούν "δουλειά" έχει ως αποτέλεσμα την εξαθλίωση της Ελλάδας.Δηλαδή για να καταλάβετε ότι όχι μόνο δεν έχουν κάτι να προσφέρουν, αλλά μας πάνε και επικίνδυνα πολύ πίσω τι άλλο πρέπει να γίνει; να αρχίσουν τις εκτελέσεις στην πλατεία Συντάγματος ή να σας παίρνουν κατευθείαν το μισθό και να σας εβδομαδιαίο χαρτζιλίκι; Guess what: αυτό γίνεται ήδη έμμεσα. Tόσος κόσμος έχει αυτοκτονήσει και άλλοι τόσοι πεθαίνουν από ανεπαρκή διατροφή / ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
φέρτε τους συνταγματάρχες στον κύριο! Προς το παρόν η ΧΑ που λέει ακριβώς αυτά που λες και εσύ, βρίσκει δουλειά, μόνο σε έλληνες εννοείται, με το αστρονομικό μεροκάματο των 18 ευρώ, είναι υπέρ των απολύσεων των εργαζομένων, υπέρ των φοροαπαλλαγών των εφοπλιστών κτλ. Φιλολαϊκά αυτά, δε τα λες.
Δεν ξέρω πως σου ήρθε αυτό και δεν μου αρέσει να αλλάζουν τα λεγόμενά μου. Άλλωστε αυτή είναι η κύρια τακτική που ακολουθούν τα λα*όγια που πληρώνουμε να μας διοικούν, και έτσι δίνουν και δουλειά στους συστημικούς δημοσιογράφους.ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ συμπεριλαμβάνω όλα τα "κόμματα" σε πράσινους κίτρινους πορτοκαλί κλπ.(Είδες να λέω πουθενά ότι όλοι είναι για πέταμα εκτός από τους τάδε; Όχι. Και ξέρεις γιατί; Γιατί όλοι είναι για πέταμα. Το ότι εσένα σου θυμίζουν κάτι αυτά που λέω δεν σημαίνει ότι έχω κάποια σχέση με ότι στα θυμίζει)Γενικότερα παρόλο που παριστάνουν τους άχρηστους (όλα τα "κόμματα"), δυστυχώς δεν είναι.Κάνουν εσκεμμένα "λάθη" εξυπηρετώντας συμφέροντα ή καλύπτοντας ρόλους στη βουλή. Π.χ. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, ποτέ δεν πίστεψαν ότι η δικτατορία που ασκούν θα δημιουργήσει κάτι καλό για την Ελλάδα. Απλά έτσι έλεγαν, χωρίς προφανώς να το πιστεύουν.Το ίδιο ισχύει και για όλους τους άλλους, Αλέξηδες, Καμένους, Αλέκες, και λοιπούς. Κανείς από αυτούς που είναι στη βουλή δεν θα έπρεπε να είναι εκεί.Ούτε χρειάζονται 300 "βουλευτές" με 1500 άτομα προσωπικό για να κάνουν 1+1=2.Όποιος δεν μπορεί να τα καταλάβει αυτά, είναι το λιγότερο αφελής και κακός ασχολούμαστε με το τι είπαν, τι έ*λασαν και που πήγαν. Θα έπρεπε να ασχολούμαστε με πιο σοβαρά πράγματα, όπως το πως να μετατρέψουμε το δικτατορικό αυτό μοντέλο σε δημοκρατικό, μετακινόντας από το μηχανισμό αυτό όλους όσους έχουν ασχοληθεί με την πολιτική μέχρι σήμερα.
{{«Εκσυγχρονιστή-μεταρρυθμιστή πολιτικό» χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή η Αλέκα Παπαρήγα,}} Από μια αστική θεώρηση των πραγμάτων, έχει δίκαιο η συντρόφισα...