Παπανάτσιου: "Kόκκινη γραμμή" για την κυβέρνηση το αφορολόγητο

Παπανάτσιου: "Kόκκινη γραμμή" για την κυβέρνηση το αφορολόγητο Facebook Twitter
2

"Kόκκινη γραμμή" αποτελεί για την κυβέρνηση να μη μειωθεί το αφορολόγητο δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, σχετικά με το "χτίσιμο" του αφορολογήτου με "πλαστικό χρήμα", επεσήμανε πως θα εξαιρεθούν ορισμένες κατηγορίες πολιτών όπως οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ). Πρόσθεσε πως σύντομα θα οριστικοποηθούν οι δαπάνες που θα "χτίζουν" το αφορολόγητο και σημείωσε ότι εξετάζεται εκ νέου εάν θα υπολογίζονται στο αφορολόγητο οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος και υδροδότησης.

 Ερωτηθείσα σχετικά με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, η υφυπουργός Οικονομικών εκτίμησε πως είναι θέμα ίσως και λίγων ωρών να ανοίξει το σύστημα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δικαιούχοι. Αναγνώρισε, πάντως, πως υπάρχει πρόβλημα με τις περιοχές που θεωρούνται ορεινές και εξέφρασε την ελπίδα πως θα υπάρξει ένα πιο δίκαιο σύστημα τη νέα χρονιά.

 Ανέφερε, τέλος, πως είναι υπό εξέταση το ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας με τον μήνα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Α! ναι! Οι κόκκινες γραμμές...μ' αρέσουνε...με ξετρελαίνει αυτός ο κλαυτερός συριγμός που κάνουνε, όπως τις προσπερνάς με φόρα...αφήνουνε και ένα ροζ σημαδάκι στο βλέμμα...σαν να πρέπει να καθαρίσεις τα γυαλιά σου, ένα πράγμα...δε φεύγει, όμως...δε φεύγει.