Πάγκαλος: «Ο Τσίπρας έπρεπε να μπει φυλακή για τα γκουλάγκ»

Πάγκαλος: «Ο Τσίπρας έπρεπε να μπει φυλακή για τα γκουλάγκ» Facebook Twitter
4

Με αφορμή τη φράση του Σλαβόι Ζίζεκ περί γκούλαγκ στα οποία πρέπει να σταλούν όσοι δεν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξαπέλυσε σήμερα από τον Βήμα Fm επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας μάλιστα ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένας νόμος που να κλείσει στη φυλακή τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

"Το γκουλάγκ είναι τόπος βασανισμού όπου εκτελέστηκαν χιλιάδες από τη σταλινική τρομοκρατία ή πέθαναν από την πείνα και το κρύο. Αυτά δεν λέγονται ούτε γι’ αστείο", είπε ο κ. Πάγκαλος συμπληρώνοντας ότι «Και αν το είπε γι’ αστείο ακόμα αυτός που το είπε, πρόκειται περί κτήνους και ηλιθίου. Και αυτοί που τον κάλεσαν είναι επίσης κτήνη και ηλίθιοι και πρέπει να αποδοκιμαστούν από το λαό και να υπάρχει ένας νόμος που να βάζει στη φυλακή τον κ. Τσίπρα. Τον κάλεσε και τον χειροκρότησε. Δεν είναι χιούμορ».

«Ο Μιχαλολιάκος όταν λέει "τι ωραίος που είναι ο Χίτλερ και έκανε σαπούνια τους Εβραίους" ή ο χρυσαυγίτης που λέει "το καλύτερο σαπούνι βγαίνει από το κομμούνι", τι είναι;», διερωτήθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

«Πρέπει να του κάνουμε ψυχανάλυση; Πού θα ξέρω εγώ αν το λέει ως αστείο; Όποιος επιβραβεύει και αποθεώνει φασισμούς -είτε είναι κόκκινοι είτε μαύροι- δολοφονίες ή γενοκτονίες, θα πρέπει να τιμωρείται», κατέληξε.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Πολιτική / Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Στόχος η διασφάλιση του ιστορικού καθεστώτος και της νομικής προσωπικότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης – Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για θεσμική λύση
LIFO NEWSROOM
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά: Το Κάιρο αμφισβητεί ιδιοκτησία – Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη

Πολιτική / Μονή Σινά: Στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης - Η ελληνική στάση και οι διπλωματικές παγίδες

Στο Κάιρο κρίνεται το μέλλον της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά - Η Ελλάδα επιδιώκει σεβασμό των συμφωνιών με την Αίγυπτο για τη διατήρηση της ιδιοκτησίας και της θρησκευτικής φυσιογνωμίας της Μονής
LIFO NEWSROOM
Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Πολιτική / Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ και την αναβολή του 3ου τελικού Παναθηναϊκού–Ολυμπιακού, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού προειδοποιεί για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος σε περίπτωση επανάληψης βίας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Όσο κι αν πειράζει τους αριστερούς "δημοκράτες", ο Πάγκαλος έχει απόλυτο δίκιο. Απλά φανταστείτε το ίδιο "αστειάκι", από την άλλη πλερά να το χειροκροτάει κανένας Παππάς...δε νομίζω ότι θα γελούσε κανείς, ούτε η Χ.Α. θα την έβγαζε καθαρή με μια ανακοίνωση για το "πόσο βλάκας και γελοίος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ", χωρίς ουσιαστικά να απαντήσει. Απλά ΝΤΡΟΠΗ.
Προσωπικά με τρομάζει η "ευκολία" με την οποία ξεστομίζονται δημόσια ανοησίες για τόσο περίπλοκα ζητήματα. Δεν καταλαβαίνουν ότι ανοίγουν τους ασκούς του αιόλου? (βλέπε την εξέλιξη του "δεν πληρώνω")