Οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Γιώργου Βουλγαράκη για τον Δήμο Αθηναίων

Οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Γιώργου Βουλγαράκη για τον Δήμο Αθηναίων Facebook Twitter
EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
2

Οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη για τον Δήμο Δθηναίων. 

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας γνωστοποίησε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές με μια σύντομη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Έχω μια πόλη στην καρδιά μου! Είμαι περήφανος για την ιστορία της. Θυμάμαι και αναπολώ πολλές φορές, τις φωτεινές στιγμές της. Την έχω ζήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες», έγραψε ο πρώην υπουργός. 

«Ξέρω τις δυνατότητές της αλλά και βιώνω τις αδυναμίες της. Τη βλέπω εγκαταλελειμμένη και πληγωμένη. Ακούω τα γιατί των ανθρώπων της. Την έχω ονειρευτεί στην προοπτική της καθαρή, ασφαλή, φιλική, σύγχρονη και φωτεινή», πρόσθεσε. 

«Για αυτό το όραμα, έχω το σχέδιο και θέλω να γίνει πραγματικότητα. Έχω την Αθήνα στην καρδιά μου και για αυτή την Αθήνα αξίζει να αγωνιστούμε! ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ», κατέληξε χαρακτηριστικά. 

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ: Έτσι όπως είναι, έχουμε δυσκολία να συμμετέχουμε

Ζήτησε οι ευρωατλαντικές σχέσεις να διατηρηθούν σε «λειτουργικό επίπεδο» και το Συμβούλιο Ειρήνης να επανέλθει στον αρχικό του προορισμό, την ειρήνευση στη Γάζα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια