Οργισμένη απάντηση Αντώναρου μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ: Είναι αντικαταστατική και άκυρη

Οργισμένη απάντηση Αντώναρου μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ: Είναι αντικαταστατική και άκυρη Facebook Twitter
EUROKINISSI
4

Για κατάφωρη παραβίαση των αξιών και των αρχών της παράταξης κάνει λόγο ο Ευάγγελος Αντώναρος, σχολιάζοντας τη διαγραφή του από τη ΝΔ.

Παράλληλα αναφέρει ότι πρόκειται για μια «αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη» απόφαση, καθώς δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο τέθηκε εκτός Νέας Δημοκρατίας με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τα σχόλια που είχε κάνει σε βάρος του Άδωνι Γεωργιάδη ζητώντας την παραίτησή του με αφορμή την υπόθεση Novartis.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρει: «Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και (στην οποία) θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω έχει αρχές, αξίες, κώδικες συμπεριφοράς και καταστατικές διατάξεις.

»Αυτές σήμερα παραβιάσθηκαν κατάφωρα.

»Πληροφορήθηκα με έκπληξή μου από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη "τίθεμαι" εκτός κόμματος.

»Η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη, εφ' όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

»Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα. Επίσης τον καλώ να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιεχόμενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη σε βάρος μου στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

»Άλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση - με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Όλοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο.

»Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη στάση του κ. Μητσοτάκη».

Σε ξεχωριστή ανάρτηση σημειώνει ότι έστειλε «γραπτό μήνυμα στον Γραμματέα κ. Λευτέρη Αυγενάκη με το οποίο τον καλώ να συγκαλέσει εγκύρως και βάσει των σχετικών καταστατικών διατάξεων τα αρμόδια όργανα του κόμματος. Μέχρις ότου συμβεί αυτό θεωρεί την δια του τύπου ανακοινωθείσα "διαγραφή" του άκυρη, ανυπόστατη και αντικαταστατική».

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Βούτυρο στο ψωμί του Αλέξη.Δεν έχουν καταλάβει τίποτε στη ΝΔ, τσιμπάνε και παίζουν στο επίπεδο της μικροπολιτικής, που ο Αλέξης έχει μάστερ. Είναι δικό τους θέμα να ανεβάσουν επίπεδο, αν θέλουν να βοηθήσουν την χώρα.Γιατί, ακόμη και αν βγουν πρώτο κόμμα στις εκλογές, πάλι ψήφος εκδίκησης θα τους βγάλει. Που με την πρώτη "στραβή" πάει αλλού.Και ξανά-μανά σαν χώρα, θα σερνόμαστε στην μετριότητα.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ