Οργή Καμμένου στο Twitter για τη συνάντηση Ζάεφ - Σόρος

Οργή Καμμένου στο Twitter για τη συνάντηση Ζάεφ - Σόρος Facebook Twitter
0

Την «έκρηξη» του Πάνου Καμμένου στο Twitter, προκάλεσε μία φωτογραφία από τη συνάντηση του σκοπιανού πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ με τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος. 

«Φιλανθρωπικό έργο μέσω ΜΚΟ, μέσω «επιχειρηματικών συμφωνιών»,μέσω χρηματοδοτήσεων δήμων, ΜΜΕ, βοηθά να αλλάζουν συνειδήσεις.Όσοι μιλάμε απειλούμαστε με δίκες. Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ», έγραψε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. 

Η συνάντηση Ζάεφ - Σόρος έγινε στο περιθώριο του Παγκοσμίου Οικονομικού φόρουμ στο Νταβός.

Το τετ α τετ γνωστοποίησε ο ίδιος ο Ζάεφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter με μια φωτογραφία. Όπως έγραψε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, οι δυο τους αντάλλαξαν ιδέες για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και του Open Society του μεγαλοεπενδυτή, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς.

«Η ένταξη της "Μακεδονίας" στο ΝΑΤΟ και η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολογήθηκαν ως βασικά βήματα που παρέχουν σταθερότητα και ασφάλεια για τη χώρα και την περιοχή, ανοίγοντας την πόρτα για νέες ξένες επενδύσεις, για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης της πΓΔΜ.

Τον Οκτώβριο, ο Πάνος Καμμένος είχε κατηγορήσει τον Τζορτζ Σόρος ότι έχει χρηματοδοτήσει με δισεκατομμύρια δολάρια εθνικιστικές οργανώσεις των Σκοπιανών. 

«Για τον Τζ. Σόρος που έχει μοιράσει δισεκατομμύρια εδώ και δεκαετίες σε όλες τις αλυτρωτικές οργανώσεις των Σκοπιανών δεν μιλά κανένας. Τον Σόρος που συκοφαντουσε την Ελλάδα παρουσιάζοντας την ως «μπαμπούλα» των Βαλκανίων», είχε απαντήσει χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM
Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM