Οι φίλοι του Ανδρέα Παπανδρέου ανακοινώνουν νέο κόμμα - Το «Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου»

Οι φίλοι του Ανδρέα Παπανδρέου ανακοινώνουν νέο κόμμα - Το «Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου» Facebook Twitter
Οι φίλοι του Ανδρέα Παπανδρέου ανακοινώνουν νέο κόμμα - Το «Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου»
0

«Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου» θα ονομάζεται το νέο κόμμα που θα ιδρυθεί σύμφωνα με ανάρτηση των υπευθύνων στο Facebook.

Το νέο κόμμα, που ήδη στη σελίδα του στο facebook μετρά περισσότερα από 13.500 μέλη ανακοίνωσε ότι δημιουργείται στο χώρο της Κεντροαριστεράς με άρωμα Ανδρέα Παπανδρέου ενώ αρνείται την οποιαδήποτε συνεργασία με ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως «Ιδρύουμε Ανδρεϊκό Κίνημα, θα συμμετέχουμε στις εκλογές ως τρίτος πόλος Δημοκρατικής-Πατριωτικής Συμπαράταξης.

Δεν θα συνεργαστούμε με του διαπλεκόμενους του ΚΙΝΑΛ και τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 δεν πήγε με την ΕΔΗΚ και στην καραμέλα "είσαι διασπαστής, όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις μαζί να φύγει η Δεξιά απάντησε" Ρε άντε από εδώ συμβιβασμένοι που θα γυρίσω στο 1965"! Και δικαιώθηκε, αφού η μισή Ένωση Κέντρου πήγε με τον Καραμανλή!

Ξεχνάτε πως έχουμε εκλογές με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ; Προχωράμε αυτόνομα και αυτοδύναμα ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με σημαία την Ανδρεϊκή Πολιτική Παρακαταθήκη!

Σταματήστε να μιλάτε ιδίως εσείς που ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ να μετατραπεί σε κόμμα του κατεστημένου και τον ΣΥΡΙΖΑ να πουλάει αδιαμαρτύρητα την Μακεδονία!

Ανδρέας μέχρι να σας βάλουμε και μερικούς απ'ο σας στην φυλακή ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ και δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτε από τον Μητσοτάκη που ετοιμάζει την μεγάλη προδοσία της ΑΟΖ και του εθνικού μας πλούτου! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!»

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM