Oι αντιδράσεις, οι αιχμές και οι σκληρές ανακοινώσεις των κομμάτων για την νέα κυβέρνηση

Oι αντιδράσεις, οι αιχμές και οι σκληρές ανακοινώσεις των κομμάτων για την νέα κυβέρνηση Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Με ανακοινώσεις σε σκληρό ύφος αντέδρασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης που έγινε τη νύχτα της Τρίτης από την Όλγα Γεροβασίλη.

«Ανακύκλωση παλιών προσώπων στα ίδια υπουργεία με άλλα ονόματα. Ευχόμαστε η δεύτερη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να ξεπεράσει την ανεπάρκεια της πρώτης», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε λίγο μετά την ανακοίνωση, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.

«Η σφικτή αδελφική αγκαλιά Τσίπρα - Καμμένου το βράδυ της Κυριακής έδωσε καρπούς. Το υπουργικό συμβούλιο των «μεγάλων επιτυχιών» που γονάτισε για ένα επτάμηνο τη χώρα επιστρέφει. Τα προβλήματα μπορούν να περιμένουν. Αυτό που προέχει είναι η τακτοποίηση ημετέρων και η επικύρωση προεκλογικών συμφωνιών. Καλή τύχη σε όλους μας, καλή τύχη στη χώρα», αναφέρει το Ποτάμι με αφορμή την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης.

Πολυμελές σχήμα νέων εσωκομματικών ισορροπιών χαρακτηρίζει η ΔΗΜΑΡ την σύνθεση της νέας κυβέρνησης.
«Τελικά η νέα κυβέρνηση του κ. Τσίπρα είναι η παλιά με συγκυβερνήτη και πάλι τους ΑΝΕΛ. Άλλωστε, δεν ήταν ο κ. Λαφαζάνης το μοναδικό πρόβλημα της προηγούμενης κυβέρνησης. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει προοδευτική και μεταρρυθμιστική κατεύθυνση. Πρόκειται για ένα πολυμελές σχήμα νέων εσωκομματικών ισορροπιών ενώ ο τόπος χρειάζεται ένα αποτελεσματικό κυβερνητικό σχήμα. Σε κάθε περίπτωση, η «αναπαλαιωμένη» κυβέρνηση αναλαμβάνει μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Να ευχηθούμε κάθε επιτυχία για το καλό του τόπου αν και η ελπίδα φαίνεται ότι θα καθυστερήσει πολύ ακόμα. H Δημοκρατική Συμπαράταξη θα ασκήσει εποικοδομητική και προγραμματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση», αναφέρει η ΔΗΜΑΡ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Πολιτική / Φλωρίδης για Μαρινάκη - Δημητριάδη: Εάν κάποιος καταδικαστεί, θα πάει φυλακή

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε σχετικά με το θερμό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του πρώην γενικού γραμματέα του Μεγάρου Μαξίμου στον τελικό της Euroleague
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Πολιτική / Σήμερα τα αποκαλυπτήρια για το κόμμα Τσίπρα: Το βίντεο-έκπληξη με μουσική Κραουνάκη και το μυστικό όνομα

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, αναμένεται να απευθύνει έκκληση σε «όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες» να δηλώσουν συμμετοχή στο «νέο ταξίδι», υπογράφοντας την ιδρυτική του Διακήρυξη
THE LIFO TEAM
GREXIT PLAN B ΑΛΒΑΝΙΑ

Πολιτική / Το plan b της Ευρώπης για το Grexit με την ονομασία «Κωδικός Αλβανία» - Οι συνέπειες στο εθνικό νόμισμα

«Θα υπήρχε πείνα, ούτε να αγοράσουμε πετρέλαιο για τα πολεμικά μας πλοία στο Αιγαίο δεν θα είχαμε» είπε ο Γιάννης Στουρνάρας στο νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα, ποια παράταξη μπορεί σταθερά να πάει τη χώρα μπροστά»

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού από τη Σπάρτη - Στο επίκεντρο ο Μυστράς, το νέο νοσοκομείο στη Σπάρτη, τα μέτρα στήριξης και οι εκλογές
THE LIFO TEAM