Οι ΑΝΕΛ διαχωρίζουν τη θέση τους για τα Θρησκευτικά - Συνάντηση Καμμένου με Ιερώνυμο

Οι ΑΝΕΛ διαχωρίζουν τη θέση τους για τα Θρησκευτικά - Συνάντηση Καμμένου με Ιερώνυμο Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
1

Υπέρ της Εκκλησίας τάσσονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σε αυτή την άτυπη κόντρα που έχει ξεσπάσει με την κυβέρνηση αναφορικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει γύρω από τα Θρησκευτικά.

Με σημερινή του ανακοίνωση, το κόμμα της συγκυβέρνησης υπενθυμίζει ότι έχει ταχθεί δημόσια υπέρ των απόψεων της Εκκλησίας για το μάθημα των θρησκευτικών, ενώ ενημερώνει και για επικείμενη συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Αντάλλαξαν απόψεις για το θέμα των θρησκευτικών και θα έχουν συνάντηση την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, στις 12:30, προ της τοποθέτησης του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βουλή, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για θέματα Παιδείας σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με δημόσια τοποθέτησή τους έχουν ταχθεί υπέρ των απόψεων της Εκκλησίας για το μάθημα των θρησκευτικών.»

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρέντι Μπελέρης: Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Πολιτική / Φρέντι Μπελέρης: Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

«Σύντομα η περιπέτειά μου τελειώνει και θα μπορέσω να εκτελέσω απερίσπαστος τα καθήκοντα που μου ανέθεσαν με τη ψήφο τους οι Έλληνες πολίτες» δήλωσε ο Φρέντι Μπελέρης
LIFO NEWSROOM