Με νέες δηλώσεις, προς στήριξη των προηγουμένων του για τα νησιά επανέρχεται ο Κώστας Ζουράρις, με άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

 

Ο υφυπουργός Παιδείας επιτίθεται σε όσους τον κατέκριναν για τις δηλώσεις του, λέγοντας:  «προς γνώσιν για τα λυσσάρικα αγράμματα κομματοβριθή: κατά τα τελευταία 2.500 χρόνια, μας τα πήραν τα νησιά, όλα τα νησιά μας, Πέρσες, Ρωμαίοι, Άραβες, Φράγκοι, Βενετσιάνοι, Γενουήνσιοι, Τούρκοι, Γερμανοί. Όχι μερικά νησιά... ΟΛΑ! Τι έγινε όλες αυτές τις καμιά πενηνταριά φορές; Τα ξαναπήραμε! Όλα τα νησιά μας!».

 

Υποστηρίζει επίσης ότι έχει υπάρξει πρόσφυγας και μετανάστη και συνεχίζει την επίθεση του:  «Γιατί; Για την Ελληνολατρεία μου! Επομένως: όλα αυτά τα σεσηπότα ντουβάρια που πλαστογράφησαν τα λόγια μου (θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας), εγώ τα γράφω «στα παλιά μου τα μάτια» (κατά τον στίχο της Κικής Δημουλά) και «πάνω απέπαρδον» επί της πλαστογραφίας τους.

 

Ο κ. Ζουράρις χρησιμοποιεί κι άλλες εκφράσεις, όπως «βεβορβορωμένη ασχετίλα», «άπεφθα στουρνάρια» και «ύβρεως ντουγάνια».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr