Ο Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
0

 

Ο Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας


Με χαλαρή διάθεση, χαμογελαστός και σπορτίφ εμφάνιση, έφτασε πριν από λίγο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός καλημέρισε τους δημοσιογράφους και εισήλθε στα γραφεία του κόμματος, καθώς συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη σημερινή συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθεί το πακέτο μέτρων ενόψει της πιθανής τεχνικής συμφωνίας με τους θεσμούς, στο Eurogroup της 7ης Απριλίου.

Ωστόσο το παρασκήνιο αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς η σημερινή συνεδρίαση αποτελεί και ένα εσωκομματικό «ζύγισμα» για τα πολιτικά στελέχη της κυβέρνησης τα οποία εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για τη συμφωνία. Η κυβέρνηση θέλει να τελειώνει με τη διαπραγμάτευση και να μη χάσει το ορόσημο της 7ης Απριλίου.

Ο Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
Ο Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος (ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας)
Ο Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Η Σία Αναγνωστοπού (ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας)
Ο Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου (ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας)
Ο Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Τασία Χριστοδουλοπούλου (ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας)
Ο Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης (ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας)
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ