Ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας καμαρώνει για την αποτελεσματικότητα του στα κλειστά σύνορα

Ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας καμαρώνει για την αποτελεσματικότητα του στα κλειστά σύνορα Facebook Twitter
3

Με νέο προκλητικό tweet ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός Μπορίσοφ αφήνει αιχμές προς την Ελλάδα, «διαλαλώντας» την αποτελεσματικότητα των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας του απέναντι στους πρόσφυγες.

Λίγο μετά την καθιερωμένη «οικογενειακή» φωτογραφία των ευρωπαίων ηγετών στη Σύνοδο Κορυφής ο Μπορίσοφ ανέβασε το ενσταντανέ, συνοδεύοντας το με το εξής κείμενο: «Η Βουλγαρία απέδειξε την ικανότητά της να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ ως χώρα από την ζώνη Σένγκεν». Στη σημειολογία του πράγματος, στις 3 από τις 4 φωτογραφίες του tweet ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός εμφανίζεται να είναι στο ίδιο κάδρο με τον Τσίπρα και μάλιστα να προηγείται του Έλληνα Πρωθυπουργού, ο οποίος εμφανίζεται να πασχίζει να σταθεί πίσω του.

Ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας καμαρώνει για την αποτελεσματικότητα του στα κλειστά σύνορα Facebook Twitter

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός επαίρεται για τις ¨επιδόσεις» του στο προσφυγικό, με υπονοούμενα για την αποτελεσματικότητα της Αθήνας. Πριν από λίγες ημέρες είχε εκφράσει τη διάθεση να δανείσει στην Αθήνα τις δικές του δυνάμεις ασφαλείας για να αντιμετωπίσει τους διακινητές προσφύγων.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ