«Ο Παυλόπουλος είναι ο πιο ακίνητος και βολικός»

«Ο Παυλόπουλος είναι ο πιο ακίνητος και βολικός» Facebook Twitter
3

Ιδιαίτερα καυστική για την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ για την Προεδρία της Δημοκρατίας εμφανίστηκε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη σε συνέντευξή της στον ΒΗΜΑ FM 99,5 το πρωί της Τετάρτης γράφουν τα Νέα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κανέλλη και Παυλόπουλος είχαν βρεθεί στο ίδιο επεισοδιακό τηλεοπτικό πάνελ το καλοκαίρι του 2012 όταν ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης είχε επιτεθεί στη βουλευτή του ΚΚΕ - με τον υποψήφιο για την Προεδρία να παραμένει παροιμιωδώς ψύχραιμος.

'

«Δεν διαφωνώ με την επιλογή. Σκέφτομαι να κάνω και διαδήλωση στο Σύνταγμα να τον στηρίξω» σχολίασε αρχικά για την επιλογή του Πρ. Παυλόπουλου η Λιάνα Κανέλλη και συνέχισε:

«Εχω μπροστά μου μια δήλωση του, ότι "δεν ταξιδεύω με σημαίες ευκαιρίας". Αρα η εκλογή του κ. Παυλόπουλου είναι σημαία ευκαιρίας της Αριστεράς, για να σηματοδοτήσει το 70-30. Καμμένος- Παυλόπουλος 70, Τσίπρας 30. Η καινούργια ελληνική τρόικα που αντιπαρατάσσεται στην ξένη» συμπλήρωσε στο ίδιο ύφος.

Στην ερώτηση αν θα έλεγε το ίδιο και αν ήταν υποψήφιος ο Δημ. Αβραμόπουλος, η Λιάνα Κανέλλη απάντησε:

«Απολύτως. Απλώς ο Παυλόπουλος είναι πιο ακίνητος και βολικός. Γνωμοδοτεί χρόνια, ο Προκόπης Παυλόπουλος, για την μη δυνατότητα μη αναγνώρισης του χρέους, μιλάει για απομείωση. Γνωμοδοτεί ο ίδιος και το γραφείο του. Τώρα θα γνωμοδοτεί, όπως το έκανε και για τον Καραμανλή, θα γνωμοδοτεί και τον Τσίπρα προς αυτή την κατεύθυνση. Άρα πάμε στην αναγνώριση του δανείου. Αρα πάμε σε συζητήσεις και κουβέντες που είτε είναι μνημόνιο, είτε δεν είναι, είτε είναι δανειακή σύμβαση, είτε δεν είναι, είτε είναι δίμηνη παράταση, είτε είναι εξάμηνη παράταση, το χρέος παραμένει στις πλάτες του ελληνικού λαού μέχρι να εξοφληθεί. Μοναδικός τρόπος να τα αντιμετωπίσεις, είναι να μην τα αναγνωρίσεις. Άρα αυτή τη στιγμή η ελληνική κυβέρνηση έχει καταρχήν αναγνωρίσει το χρέος».

Η Λιάνα Κανέλλη υποστήριξε πως ο Πρ. Παυλόπουλος είναι ο κοντινότερος στον Λαφαζάνη.

«Εγώ βρίσκω για παράδειγμα ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, είναι ο κοντινότερος για παράδειγμα στον Λαφαζάνη, στο αριστερό ρεύμα, ως δεξιό ρεύμα. Ο Προκόπης Παυλόπουλος στη δεξιά έλεγε ότι είναι αντισυνταγματικός ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ και τον ψήφισε, ο Λαφαζάνης λέει "διαφωνώ, αλλά ψηφίζω". Φυσάει ένα αριστερό ρεύμα, ένα δεξί ρεύμα, ενώ ο λαός είναι στη μέση» προσέθεσε χαρακτηριστικά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ