Ο Λιάπης δεν πάει στη δίκη του

Ο Λιάπης δεν πάει στη δίκη του Facebook Twitter
1

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το newsit, ο Μιχάλης Λιάπης που επρόκειτο να δικαστεί σήμερα για την υπόθεση της πλαστογραφίας και της ψευδούς βεβαίωσης δεν θα παραστεί στη δίκη, καθώς έφυγε για ταξίδι εκτός Αθηνών.

Κατά το σάιτ πάντα, πληροφορίες αναφέρουν ότι επικαλείται και πρόβλημα υγείας αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο του, νιώθει συμφόρηση λόγω ενός ανευρύσματος που του είχε παρουσιαστεί πέρυσι. Σχετικές πληροφορίες κυκλοφορούσαν από το πρωί, χωρίς πάντως να είναι δυνατό να διασταυρωθούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λιάπης επρόκειτο να δικαστεί προχθές στο Αυτόφωρο, μετά τη σύλληψη του, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για σήμερα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια