Ο Κατσίκης πρότεινε «να ανταλλάξουμε Έλληνες με Τούρκους παρακάμπτοντας τη Δικαιοσύνη»

Ο Κατσίκης πρότεινε «να ανταλλάξουμε Έλληνες με Τούρκους παρακάμπτοντας τη Δικαιοσύνη» Facebook Twitter
SOOC
6

Να βρεθεί τρόπος ώστε να παρακαμφθεί η δικαιοσύνη και η Αθήνα να ανταλλάξει τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στην Αδριανούπολη, πρότεινε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εκτίμησε ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας αποστέλλει μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση για ανταλλαγή, προτρέποντας ουσιαστικά την Αθήνα να δεχθεί να ενδώσει σε αυτό, αγνοώντας τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης και τη διάκριση των εξουσιών.

«Από τη μια λέμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε παρέμβαση στην ελληνική δικαιοσύνη, από την άλλη δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να παρακάμψουμε και οι δυο χώρες την ελληνική δικαιοσύνη και να βρούμε συμφωνία ανταλλαγής» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Αν αποφασίσουν οι ηγεσίες των δυο χωρών ότι μπορούν να παρακάμψουν, δεν ξέρω αν μπορούν υποθετικά μιλάω, την ελληνική και την τουρκική δικαιοσύνη και να προβούν σε μια τέτοια ανταλλαγή δεν ξέρω σε τι θα κόστιζε αυτό... πιστεύω ότι θα μπορούσε να τελειώσει το θέμα» δήλωσε δε ο κ. Κατσίκης.

Όπως τόνισε, «ο Ερντογάν εμμέσως πλην σαφώς μας έστειλε ένα μήνυμα, το μήνυμα της ανταλλαγής των Ελλήνων στρατιωτικών με τους Τούρκους... Έτσι το εκλαμβάνω εγώ. Έχει δώσει μήνυμα και στην Αμερική που κρατάει τον Αμερικανό πάστορα Μπράνσον και θέλει να τον ανταλλάξει με τον Γκιουλέν... Κάνει πρόταση, χωρίς να είναι σαφέστατος, αφού βγάζει πικρόχολα το θέμα».

 
Πολιτική
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ