Ο Κασιδιάρης εξυμνεί τον Χίτλερ

Ο Κασιδιάρης εξυμνεί τον Χίτλερ Facebook Twitter
18

 

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναρωτιέται στο άρθρο του πώς θα ήταν η Ευρώπη εάν είχε επικρατήσει ο Χίτλερ στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. To άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα των Χρυσαυγιτών στις 20 Απριλίου του 2011. Ο Κασιδιάρης χαρακτηρίζει τον Χίτλερ «μέγα κοινωνικό αναμορφωτή» και «στρατηγική ιδιοφυΐα»

Ο Κασιδιάρης εξυμνεί τον Χίτλερ Facebook Twitter

To tvxs παραθέτει μερικά αποσπάσματα:
 
«Ποιο θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου, αν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος (που οι Δημοκρατίες, ή μάλλον οι εβραίοι - σύμφωνα με τον Στρατηγό Μεταξά – κήρυξαν στη Γερμανία) δεν σταματούσε την ανανεωτική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού; Είναι βέβαιο ότι θεμελιώδεις αξίες που πηγάζουν ως επί το πλείστον από την ελληνική αρχαιότητα, θα κυρίευαν πνευματικά όλα τα κράτη και θα όριζαν τις τύχες των λαών. Ο ρομαντισμός ως πνευματικό κίνημα και ο κλασικισμός θα υπερίσχυαν της παρακμιακής υποκουλτούρας που διέβρωσε τον λευκό άνθρωπο. Ο ακραίος υλισμός θα είχε προ πολλού τεθεί στο περιθώριο, δίνοντας τη θέση του στην εξύψωση του πνεύματος.
 
Ο επιστήμων θα υπερίσχυε του τεχνοκράτη. Ο άνθρωπος θα εξερευνούσε μακρινά άστρα και θα είχε ήδη ερμηνεύσει τον θαυμαστό κόσμο των υποατομικών σωματιδίων. Η φύση, που συνετρίβη μέσα σε λίγες δεκαετίες δημοκρατικής εκβιομηχάνισης θα αποθεωνόταν. Ο χρυσός δεν θα είχε καμία αξία έναντι της αθλητικής ρώμης και της διάνοιας. Ο νέος άνθρωπος θα έθαβε βαθειά μέσα στο χώμα της Ιστορίας το καταναλωτικό ανδρείκελο, που επιβιώνει ως πρότυπο στους καιρούς της σύγχρονης παρακμής. Ο φιλόσοφος και ο πολεμιστής θα συνέτριβαν τον τραπεζίτη. Θα έπαυε δια παντός το εμπόριο του χρήματος που υποτάσσει λαούς, με τρανό παράδειγμα τους Έλληνες, που από πνευματικοί πρωτοπόροι και κοσμοκράτορες, έγιναν σήμερα υποτελείς στο σιωνιστικό κεφάλαιο».

 

 

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

13 σχόλια
Ποιος σου είπε εσένα, ρε πλάσμα, ότι ο Χίτλερ δεν θα σε σκότωνε πρώτο?! ΟΕΟ?? Δεν αντέχω άλλο όλο αυτό το περί Χρυσής Αυγής, Χίτλερ, ναζισμού/φασισμού!!!! Λέω, Κασιδιάρη, να πας μια βόλτα σε καμιά από αυτές τις χώρες που ζηλεύεις και να μας πεις πώς ήταν η υποδοχή! Αχ, και μια βόλτα/εκδρομή στο Auschwitz προτείνω! Βλάκα, ε βλάκα!
Οι χώρες αυτές δεν υπάρχουν πια. Η Γερμανία και η Αυστρία δεν είναι πια ναζιστικές.Εκδρομή σ' ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης είχε πάει ο Παναγιώταρος (αν δεν τον μπερδεύω) και είχε φωτογραφηθεί γελαστός μπροστά στα κρεματόρια.
"Ο ρομαντισμός ως πνευματικό κίνημα και ο κλασικισμός θα υπερίσχυαν της παρακμιακής υποκουλτούρας που διέβρωσε τον λευκό άνθρωπο"χαχαχαχαχααπλά...χαχαχαχαχαχαχαχα
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2011 Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ;ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΑΦΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ...
"....Χάρη στην ευγονική του δόκτορος Μέγγελε, ο άνθρωπος σύντομα θα έβγαζε φτερά και σαν άλλος Δαίδαλος θα κατακτούσε τους αιθέρες. Θα λυνόταν έτσι για πάντα το κυκλοφοριακό πρόβλημα των μεγαλουπόλεων, θα μειωνόταν δραματικά η μόλυνση του περιβάλλοντος και θα αυξανόταν κατακόρυφα το προσδόκιμο ζωής. Ταυτόχρονα, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, σαν ένας πάλαι ποτέ Καιάδας, θα απάλλασσαν τις κοινωνίες μας από τους κοινωνικά, σωματικά και φυλετικά παρεκκλίνοντες από το φυσιολογικό, κάνοντάς τους λίπασμα για τα σπαρτά που θα έτρεφαν τα βλαστάρια της εκλεκτής φυλής των λευκών, βελτιωμένων και πλέον ιπτάμενων ανθρώπων."Μα γιατί δεν το βάλατε ολόκληρο το άρθρο;
Καιρό έχω να διαβάσω πιο επιφανειακή προσέγγιση σε ένα θέμα. Έχω την εντύπωση ότι η Τατιάνα θα το αντιμετώπιζε το ζήτημα με μεγαλύτερη σοβαρότητα.
Σαφώς... Αυτά είναι αναμενόμενα. . . Τι θέλατε να γράψει ο κύριος; Για τον Παράφρονα με το κολοβό μουστάκι, που αιματοκύλησε τον κόσμο θα έγραφε - όχι ότι δεν υπήρξαν και άλλοι με μουστάκια ή παραφροσύνη, αλλά γούστα είναι αυτά. . . ο Philip Dick στο The Man In The High Castle δίνει μια εκδοχή του τι θα γινόταν αν επικρατούσε οι νατζιδιάρηδες. . .

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ