Ο Φώτης Κουβέλης διαψεύδει πως ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ενώ ήταν ακόμη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Ο Φώτης Κουβέλης διαψεύδει πως ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ενώ ήταν ακόμη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Σε παρανόηση, σε παραδρομή ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, σε βάρος του πρώην προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, οφείλεται αυτό που επιχειρούν κάποιοι να διαμορφώσουν, παραποιώντας δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέροντας ότι δήθεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.


Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του γραφείου του Φώτη Κουβέλη, διευκρινίζεται ότι δήλωσε: «Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και «όχι» στο δημοψήφισμα. Δήλωσε ακόμη ότι και πάλι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο».


Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2015 ο Φώτης Κουβέλης ήταν επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς η οποία μετείχε με δικό της ψηφοδέλτιο σε ολόκληρη την Ελλάδα και έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, όπως αναμετέδωσε η Καθημερινή,ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Action, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε «με ποιο κόμμα από αυτό που έχουμε μπροστά μας θα μπορούσε να είναι υποψήφιος», φέρεται να απάντησε: «Το μόνο που θα σας πω είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ». 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ