Ο Φώτης Κουβέλης διαψεύδει πως ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ενώ ήταν ακόμη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Ο Φώτης Κουβέλης διαψεύδει πως ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ενώ ήταν ακόμη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Σε παρανόηση, σε παραδρομή ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, σε βάρος του πρώην προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, οφείλεται αυτό που επιχειρούν κάποιοι να διαμορφώσουν, παραποιώντας δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέροντας ότι δήθεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.


Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του γραφείου του Φώτη Κουβέλη, διευκρινίζεται ότι δήλωσε: «Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και «όχι» στο δημοψήφισμα. Δήλωσε ακόμη ότι και πάλι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο».


Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2015 ο Φώτης Κουβέλης ήταν επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς η οποία μετείχε με δικό της ψηφοδέλτιο σε ολόκληρη την Ελλάδα και έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, όπως αναμετέδωσε η Καθημερινή,ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Action, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε «με ποιο κόμμα από αυτό που έχουμε μπροστά μας θα μπορούσε να είναι υποψήφιος», φέρεται να απάντησε: «Το μόνο που θα σας πω είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ». 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ