Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δεκτή την παραίτηση του Κώστα Ζουράρι

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δεκτή την παραίτηση του Κώστα Ζουράρι Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
2

Αποδεκτή έκανε την παραίτηση του Κώστα Ζουράρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου το μεσημέρι της Τρίτης.

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνου Ζουράρι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, μετά την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ στο γραφείο του στη Βουλή.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα και ο πρωθυπουργός απεδέχθη την παραίτηση που είχε υποβάλλει ο υφυπουργός Παιδείας.

Τις αρμοδιότητες του κ. Ζουράρι αναλαμβάνει ο νυν υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Επιβολή capital controls ok, 17 ώρες άκαρπης διαπραγμάτευσης (+ κάτι μήνες πριν) ok, Fraport σε διαιτησία ok, 23 νεκροί από πλημμύρες ok, πήγαιν' έλα Παππά στη Βενεζουέλα ok, φιάσκο διαδικασίας τηλεοπτικών αδειών ok, φιάσκο είσπραξης χρημάτων από λίστες τύπου Λαγκάρντ ok, φιάσκο πάταξης φοροδιαφυγής ok, ο Καμμένος να χαριεντίζεται σε ρουλέτες στο Λονδίνο με μετρητά ok, ο Καμμένος να βάζει φέρεται πως βάζει μεσάζοντα για να πουλήσει όπλα και στο ISIS και πως πλαστογραφεί έγγραφα για να μας πείσει ότι όλα είναι καλά ok, φιάσκο με νομοθέτηση πόθεν έσχες ok, υπουργός θίγει τους πελάτες του Ολυμπιακού;Άμεση παραίτηση υπουργού!In memoriamόλο το έθνος προσκυνάει σώβρακα και φανέλες...
Αν παρέδιδε και την έδρα για να μην του πληρώνουμε 7000 ευρώ τον μήνα για να ασχολείται μόνο με τα μέζεά του, θα ήταν τέλειο ...Μακάρι όσοι τον ψήφισαν να έγιναν σοφότεροι.