Ντάισελμπλουμ: Σημαντική η συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ, αλλά δεν θα ληφθούν αποφάσεις

Ντάισελμπλουμ: Σημαντική η συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ, αλλά δεν θα ληφθούν αποφάσεις Facebook Twitter
0

Χρειάζεται ακόμη σκληρή δουλειά, δήλωσε προσερχόμενος στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ συνοδευόμενος από τον επικεφαλής του EuroWorking Group (EWG) Τόμας Βίζερ.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ, σε ερώτηση δημοσιογράφων αν σήμερα το βράδυ αναμένεται συμφωνία, απάντησε ότι η συνάντηση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Έλληνα πρωθυπουργό είναι σημαντική αλλά δεν θα ληφθούν αποφάσεις.


Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ευρωζώνης, που μετέδωσε νωρίτερα το αθηναϊκό πρακτορείο, ο Ντάισελμπλουμ θα είναι παρών στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν.


Αντίστοιχες πληροφορίες για παρουσία και της ΕΚΤ στη συνάντηση, διαψεύστηκαν από πηγή της τράπεζας που δήλωσε στο ΑΠ ότι κανένας εκπρόσωπος της δεν θα συμμετάσχει στη συνάντηση. Η ίδια πηγή της ΕΚΤ σημείωσε, άλλωστε, ότι ο Μάριο Ντράγκι ρωτήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Φρανκφούρτη, αν θα παραστεί και απάντησε αρνητικά.


Η συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ είναι προγραμματισμένη για τις 21.30 ώρα Ελλάδας στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM