Νίκος Χαρδαλιάς: Αυτοί είναι οι 214 υποψήφιοι του ψηφοδελτίου του για την περιφέρεια Αττικής

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Οι 214 υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο «Αττική Μπροστά» με τον Νίκο Χαρδαλιά Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Η παράταξη «Αττική Μπροστά» με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε τα 214 πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023. 

O συνδυασμός του Νίκου Χαρδαλιά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 περιλαμβάνει πολλά γνωστά ονόματα από όλους τους τομείς της κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής της Αττικής. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται οι Θανάσης Βισκαδουράκης (ηθοποιός), Βασίλης Κωνσταντίνου (παλαίμαχος αθλητής), Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (ηθοποιός), Σαργκάνης Νικόλαος (παλαίμαχος τερματοφύλακας), Κώστας Σόμερ (ηθοποιός), Μπέσσυ Αργυράκη (τραγουδίστρια), Μιχάλης Ζαμπίδης (αθλητής), Γκαλένα Βελίκοβα (χορεύτρια και επιχειρηματίας), Σοφοκλής Σχορτσιανίτης (παλαίμαχος μπασκετμπολίστας), Έρρικα Πρεζεράκου (αθλήτρια), Βασιλική Μιλούση (αθλήτρια), Σταύρος Νικολαΐδης (ηθοποιός).

Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 52.5 έτη, ενώ το 43% των υποψηφίων είναι γυναίκες. Το 44% των υποψηφίων έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς 30 εξ΄ αυτών είναι εν ενεργεία περιφερειακοί σύμβουλοι και 63 είναι εν ενεργεία ή πρώην δημοτικοί σύμβουλοι σε 40 δήμους της Αττικής.

«Πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο. Πρόσωπα που έχουν μοχθήσει και έχουν φέρει απτά αποτελέσματα στους τομείς τους. Πρόσωπα με εμπειρία, διάθεση, μεράκι για δουλειά και πάθος για προσφορά» ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την παρουσίασή τους. 

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τη λίστα με τα ονόματα των 214 υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, φωτογραφίες, καθώς και τις ιδιότητές τους.
 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ