Νέα περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας η Αθηνά Αηδόνα

Νέα περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας η Αθηνά Αηδονά Facebook Twitter
0

Η Αθηνά Αηδόνα, μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, εξελέγη νέα Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στη θέση του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος μετακόμισε στις Βρυξέλλες για τη θέση του Επίτροπου Μεταφορών και Τουρισμού στην Κομισιόν. 

Στην ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου, η Αθηνά Αηδόνα έλαβε 35 ψήφους, έναντι 3 της Βούλας Πατουλίδου και ενός λευκού ψηφοδελτίου.

Η Βούλα Πατουλίδου, σε δήλωσή της μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ευχήθηκε καλή θητεία στη νέα Περιφερειάρχη, σημειώνοντας: «Παραμένω περιφερειακή σύμβουλος σε ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης προς τους χιλιάδες πολίτες της Θεσσαλονίκης που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια». 

Ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Κώστας Γιουτίκας, τόνισε ότι η διαδικασία έστειλε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας: «Συνεχίζουμε ενωμένοι για την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Έχουμε πολλά να κάνουμε και θα το πετύχουμε όλοι μαζί, όπως ξεκινήσαμε». 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM