ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Ν.Δ.: Τέλος στους συμψηφισμούς, ανήκουν στο χθες, όπως και ο κ. Τσίπρας

Ν.Δ.: Τέλος στους συμψηφισμούς, ανήκουν στο χθες, όπως και ο κ. Τσίπρας Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
1

Στην αντεπίθεση πέρασε η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στις κατηγορίες του Μεγάρου Μαξίμου για δάνεια που είχε πάρει το κόμμα από την Τράπεζα Αττικής.

Σε ανακοίνωσή της, τονίζει ότι η κυβέρνηση αναζητά αντιπερισπασμό για να ξεφύγει από το προκλητικό λάθος του πρωθυπουργού που μίλησε για «προσωρινούς υπερθεματιστές» και επιχειρεί να καλύψει με αυτόν τον τρόπο τις τεράστιες ευθύνες της Επιτροπής και του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης κ. Κρέτσου, που δεν έλεγξαν ουσιαστικά τα πόθεν έσχες των υποψήφιων καναλαρχών».

Στην ίδια ανακοίνωση, υπογραμμίζεται ακόμη ότι «ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απαγόρευσε πλέον με καταστατική ρύθμιση τη λήψη δανείου από το Κόμμα. Οκτώ μήνες τώρα έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα μείωσης των εξόδων. Γι' αυτό, άλλωστε, η Νέα Δημοκρατία ψήφισε την Εξεταστική για τα δάνεια στα Κόμματα και απαιτεί τη διαφάνεια παντού, για τους πάντες και τα πάντα».

«Αντιθέτως» προσθέτει «ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν να έχουν offshore εταιρεία – μέτοχο στην κομματική εφημερίδα τους, την "Αυγή". Γι' αυτό τέλος στους συμψηφισμούς. Ανήκουν στο χθες, όπως και ο κ. Τσίπρας», καταλήγει η ανακοίνωση.

1

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ