ΝΔ: Οι αναρτήσεις του Μιθριδάτη μιλούν από μόνες τους

ΝΔ: Οι αναρτήσεις του Μιθριδάτη μιλούν από μόνες τους Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία επιμένοντας ότι ο ράπερ έχει αναπαράγει ομοφοβικά και σεξιστικά σχόλια.

«Δεν χρειάζονται ούτε ανακοινώσεις, ούτε δηλώσεις εκ των υστέρων από τον Μιθριδάτη. Οι αναρτήσεις του μιλούν από μόνες τους κι αναπαράγουν τις χειρότερες ομοφοβικές και σεξιστικές "στερεοτυπίλες"» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ και σημειώνει: «ο τομέας δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έχει να πει κάτι ή όλα καλά;».

Μιθριδάτης: Είμαι πάντα κόντρα σε διαχωρισμού και διακρίσεις

Νωρίτερα, ο ράπερ με ανάρτησή του στο Twitter απάντησε στα περί σεξισμού και ομοοφοβίας τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες».

«Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες», γράφει χαρακτηριστικά.

«Τα δεξιά τρολ που υπερασπίζονται το Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια και καταπιέζουν όχι μόνο γυναίκες και παιδιά αλλά και όσους δεν ανήκουν ιδεολογικά στις ακροδεξιές τους πεποιθήσεις, κατηγορούν εμένα για σεξιστή και ομοφοβικό, χρησιμοποιώντας ατάκες που έγραψα για να καυτηριάσω ακριβώς τα θέματα αυτά», σημείωσε σε άλλο σημείο.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM