ΝΔ: Η κυβέρνηση θα πάρει το βάρος της αποτυχημένης διαπραγμάτευσης

ΝΔ: Η κυβέρνηση θα πάρει το βάρος της αποτυχημένης διαπραγμάτευσης Facebook Twitter
2

Η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή ξεκαθάρισε ο Βασίλης Κικίλιας εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγόρησε πως με την στρατηγική της προσπαθεί να κλείσει την αξιολόγηση με τεράστιο κόστος για τους πολίτες.


Σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ έκανε λόγο για νέα σκληρά μέτρα τονίζοντας πως η κυβέρνηση βάλλει κατά της μεσαίας τάξης και των αδυνάμων.


Όπως είπε η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει καθώς αν δεν κλείσει θα μιλάμε για χρεοκοπία, σχολιάζοντας όμως τα αποτελέσματα του Γιούρογκρουπ έκανε λόγο για τεράστια αποτυχία για την οποία φταίει η κυβέρνηση.


«Τα μακροοικονομικά και τα δήθεν τρικ ας τα κρατήσει ο στενός κύκλος του Μαξίμου, η πραγματική οικονομία χρειάζεται ανάσα και στήριξη» είπε κατηγορώντας τα στελέχη της κυβέρνησης πως θέλουν να φέρουν μια συμφωνία αποτυχίας για να διατηρήσουν την καρέκλα και τη θέση τους. Ο κ. Κικίλιας τόνισε πως η αξιολόγηση κλείνει με τεράστιο τίμημα, όπως είναι η μείωση συντάξεων και η μείωση στο αφορολόγητο κατηγορώντας την κυβέρνηση πως βάλλει κατά της φτωχολογιάς.

«Η ΝΔ στήριξη σε αυτή την κυβέρνηση δεν θα δώσει, η κυβέρνηση θα πάρει το βάρος της αποτυχημένης διαπραγμάτευσης, η προσπάθεια χειραγώγησης της ενημέρωσης κράτησε λιγότερο από 24 ώρες. Τα έδωσε όλα χωρίς να πάρει τίποτα. Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση δεν έφερε ούτε την ποσοτική χαλάρωση, ούτε τη μείωση του χρέους.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ