Η πρώτη αντίδραση του Μπογδάνου στη διαγραφή του από τη ΝΔ

Μπογδάνος: Η πρώτη απάντηση μετά τη διαγραφή του - «Δυστυχώς, κάποιες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις» Facebook Twitter
0

Το πρώτο «τιτίβισμα» έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απαντώντας έτσι στη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. 

Στην ανάρτησή του, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έγραψε πως «λυπάται» για τη διαγραφή του, ωστόσο, «δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις». 

Η χθεσινή αναφορά του σε σχόλιο του Γρίβα για τους κομμουνιστές και τον εμφύλιο προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων στη Βουλή, με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια να αποδοκιμάζει σε έντονο ύφος τα σχόλιά του. Λίγο αργότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πληροφορήθηκε, από την Σλοβενία, για όσα ειπώθηκαν στη Βουλή, και αποφάσισε την άμεση διαγραφή του Κ. Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ράμμος επιβεβαίωσε στον Τσίπρα ότι και τα 6 πρόσωπα βρισκόταν σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ράμμος επιβεβαίωσε στον Τσίπρα ότι και τα 6 πρόσωπα βρίσκονταν σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ

«Με τη σημερινή θλιβερή του παρουσία ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την ενοχή του για το πρωτοφανές σκάνδαλο των υποκλοπών», εκτιμούν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ