Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: Λοιδορήθηκε και στοχοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του

Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: Λοιδορήθηκε και στοχοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του Facebook Twitter
Φωτ. Facebook
0

Από την Καστοριά, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε θέση όσον αφορά στις αντιδράσεις στις δηλώσεις που έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος για τις εκλογές. 

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη εξέφρασε την ελπίδα του για «αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας» προσέθεσε, ωστόσο, πως «σέβομαι όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους, γιατί είναι δυνάμεις της πατρίδας, τους έθνους».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε πως του έκαναν «πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση» οι αντιδράσεις στα λεγόμενα του Διονύση Σαββόπουλου. 

«Ο Διονύσης ο Σαββόπουλος, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, έκανε μια πολιτική δήλωση. Είναι ένας άνθρωπος που δεν προέρχεται από τον δικό μας χώρο, δεν μάσησε ποτέ τα λόγια του. Άνθρωπος ο οποίος βρέθηκε απέναντι στη Χούντα, με αντιδικτατορικές περγαμηνές, και είπε την άποψή του» είπε αρχικά.

«Η άποψή του είναι ότι η Ελλάδα χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση και αυτή μπορεί να την εγγυηθεί μόνο η Νέα Δημοκρατία» συμπλήρωσε.

Κατήγγειλε πως ο Διονύσης Σαββόπουλος, «λοιδορήθηκε και στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τα τρολ τους».

«Ντροπή, ντροπή, ντροπή, είναι το μόνο που μπορώ να πω» σχολίασε και κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για επίθεση σε διαφορετικές φωνές. 

«Όταν άλλοι καλλιτέχνες εκφράζουν την άποψή τους υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλοί, αλλά όταν οποιοσδήποτε άλλος λέει ότι το προνόμιο του προοδευτισμού δεν ανήκει μόνο στην Αριστερά, ότι υπάρχουν κι άλλες παρατάξεις που έχουν υπηρετήσει την πατρίδα και μπορεί σε αυτή τη συγκυρία να είναι καλύτερες για το μέλλον της πατρίδας, έρχονται και τους στοχοποιούν και τους λοιδορούν. Ας είναι όμως, μικρή σημασία έχουν όλα αυτά» κατέληξε. 

Μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα στο παρακάτω βίντεο (από το 39:00):

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM