Μητσοτάκης από Χαλκιδική: Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί το Λιμενικό και τη χώρα

Μητσοτάκης από Χαλκιδική: Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί το Λιμενικό και τη χώρα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στη Χαλκιδική βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Κατά την ομιλία του σε πολίτες στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «το βράδυ της επόμενης Κυριακής η χώρα θα έχει μία σταθερή κυβέρνηση, με την αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι». Παράλληλα, κατηγόρησε εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «στοχοποίησαν το Λιμενικό Σώμα και η προπαγάνδα τους είναι στα πρωτοσέλιδα των τουρκικών ΜΜΕ και υιοθετείται πλήρως από την Τουρκία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στο σλόγκαν «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει» και κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να το αποδείξουν αυτό και στην κάλπη της Κυριακής. «Θέλω να το αποδείξετε και στην κάλπη της Κυριακής και να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά μας εδώ στη Χαλκιδική. Καταφέραμε και βάψαμε γαλάζια την Ελλάδα, από άκρη σε άκρη, στην κάλπη της 21ης Μαΐου και πάλι θα το πετύχουμε με ακόμη πιο αυξημένα ποσοστά» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Μητσοτάκης: Πρωτοσέλιδο στα τουρκικά ΜΜΕ η αντιπολίτευση

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «είναι πραγματικά πάρα πολύ δυσάρεστο για την αντιπολίτευση σήμερα να έχουν γίνει πρωτοσέλιδο στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και να υιοθετεί πλήρως η Τουρκία την προπαγάνδα την οποία έκανε ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος του Λιμενικού. Το μόνο που έχουν κάνει 4 χρόνια είναι να βρίσκουν κάθε ευκαιρία να διασύρουν τη χώρα. Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν επιτίθενται στη Νέα Δημοκρατία, δεν καταλαβαίνουν ότι δεν επιτίθενται στην κυβέρνηση, αλλά επιτίθενται στη χώρα, όταν υιοθετούν μία τέτοια ρητορική;». Αμέσως μετά, πρόσθεσε «Στείλτε τους την απάντηση στην κάλπη. Έτσι ρυθμίζουν οι δημοκρατίες αυτού του είδους τις εκκρεμότητες».

Μητσοτάκης: Οι δεσμεύσεις του μετά τις ζημιές λόγω βροχοπτώσεων

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στις μεγάλες ζημιές στον πρωτογενή τομέα που προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στην περιοχή της Χαλκιδικής και δεσμεύτηκε ότι τη Δευτέρα, εφόσον θα είναι πρωθυπουργός, θα δώσει εντολή να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΕΛΓΑ προκειμένου να καταβληθούν οι αποζημιώσεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

Πολιτική / Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

«Τόσο ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ όσο και το παράγωγο ενωσιακό δίκαιο κατοχυρώνουν, εκτός από την κατ’ ουσίαν διεθνή προστασία σε περίπτωση βάσιμων λόγων δίωξης, και το δικαίωμα πρόσβασης στη διαδικασία ασύλου»
LIFO NEWSROOM
Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Πολιτική / Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Ζητά την ανάκληση της νομικής αιτιολόγησης που στηρίζεται στο άρθρο 15 ΕΣΔΑ, δηλαδή το αντίστοιχο του άρθρου 48 Συντ. για την εφαρμογή του νόμου περί καταστάσεως πολιορκίας, όπως σημειώνει με έκπληξη
LIFO NEWSROOM
Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Πολιτική / Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να τεθεί σε αναστολή και ο ιατροδικαστής που υπέγραψε τις τρεις εκθέσεις για τα βρέφη που δολοφόνησε η Ειρήνη Μουρτζούκου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας
LIFO NEWSROOM
Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Πολιτική / Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Ο νέος υπουργός επιτίθεται στους μετανάστες με χυδαία ρητορική λέγοντας πως στις δομές «τρώνε 3 φορές κρέας και μία ψάρι» και πως «δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον πληθυσμό της Ευρώπης»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

Πολιτική / Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

 Όταν απευθύνεστε σε αυτήν την παράταξη δεν θα χρησιμοποιείτε τον όρο «γαλάζια συμμορία», δεν τη δέχομαι από ένα κόμμα, που έχει στιγματίσει την πολιτική ζωή της χώρας, απάντησε σε υψηλούς τόνους στον Νίκο Ανδρουλάκη ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Σύλληψη και κράτηση για όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα – Νέα μέτρα υπό τον απόηχο της άρνησης Χάφταρ να δεχθεί την ευρωπαϊκή αποστολή
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης για μεταναστευτικό: Αν χρειαστεί, θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων

Πολιτική / Γεραπετρίτης για μεταναστευτικό: Αν χρειαστεί, θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ επισήμανε πως «η Ελλάδα θα μεριμνήσει ώστε να ελεγχθούν οι μεταναστευτικές ροές» και υπογράμμισε ότι η επιτήρηση θα ενταθεί στο πλαίσιο ευρωπαϊκής συνεργασίας
LIFO NEWSROOM
Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Πολιτική / Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία, με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών της Ιταλίας και της Μάλτας, μετέβη στη Λιβύη για διαβουλεύσεις με τις πλευρές των Ντμπέιμπα και Χαφτάρ
LIFO NEWSROOM
Νίκος Χριστοδουλάκης: «Υπάρχει ένα οργανωμένο δίκτυο που αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

LiFO politics / Νίκος Χριστοδουλάκης: «Ένα οργανωμένο δίκτυο αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και καθηγητής Νίκος Χριστοδουλάκης μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ, δίνει τη δική του ερμηνεία και εκτιμά ότι η κρίση «δεν μας έκανε σοφότερους, αλλά χειρότερους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

Πολιτική / Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

«Eκδόθηκαν οι πρώτες αρνητικές αποφάσεις για αιτούντες προερχόμενους από τη Συρία, αφού συνεκτιμήθηκε ο λόγος της φυγής τους σε συνδυασμό με τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά» δήλωσε ο υπουργός υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM