Μιθριδάτης: Aπαντά στα περί σεξισμού και ομοφοβίας - «Πάντα θα είμαι κόντρα στις διακρίσεις»

Μιθριδάτης: Aπαντά στα περί σεξισμού και ομοφοβίας - «Πάντα θα είμαι κόντρα στις διακρίσεις» Facebook Twitter
0

Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία για τις κατηγορίες περί ομοφοβίας και σεξισμού έδωσε ο ράπερ Μιθριδάτης ο οποίος είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας στις εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο ράπερ, με ανάρτησή του στο Twitter τονίζει, μεταξύ άλλων, πως «πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες».

«Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες», γράφει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όλη η τοποθέτηση του Μιθριδάτη:

«Τα δεξιά τρολ που υπερασπίζονται το Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια και καταπιέζουν όχι μόνο γυναίκες και παιδιά αλλά και όσους δεν ανήκουν ιδεολογικά στις ακροδεξιές τους πεποιθήσεις, κατηγορούν εμένα για σεξιστή και ομοφοβικό, χρησιμοποιώντας ατάκες που έγραψα για να καυτηριάσω ακριβώς τα θέματα αυτά.

Χρησιμοποιούν δηλαδή τη σάτιρα που έκανα εναντίον τους και εναντίον όσων πιστεύουν για να χρεώσουν σε εμένα τις απόψεις τους. Μια ζωή έπαιρνα ρόλους και δε θα σταματήσω τώρα. Εντάξει, σκόπιμη διαστρέβλωση και τέτοιες ευκολίες.

Το να παίρνεις αποσπασματικά απαντήσεις σε διαλόγους στο twitter, είναι σκοπιμο λάθος, καθώς πολύ εύκολα μπορεί να φανεί η ροή του άνωθεν διαλόγου. Το να μην μπορείς να διαχωρίσεις τη σάτιρα από την πραγματική θέση και άποψη φανερώνει μόνο περιορισμένη αντίληψη. Προφανώς, δεν μπορείτε καν να καταλάβετε ότι σε "επίμαχα" tweets υπερασπίζομαι τις γυναίκες και καυτηριάζω τους άντρες!

Ότι υπουργοί βασίζουν την αντιπαράθεση τους μαζί μου, σε tweets διαφόρων τρολ, δείχνει και την ποιότητα των επιχειρημάτων της ηγεσίας τους. Επειδή εσείς δε νομίζω να γράψατε τον "Κύρη του σπιτιού", ούτε το "Αντρικές γουρουνιές", ούτε έχετε συμμετάσχει σε διαμαρτυρίες και βίντεο για το Ζακ... σας εύχομαι απλά καλημέρα.

Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούλα Κεχαγιά για Γιώργο Τσίπρα: Τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι οριακά

Πολιτική / Κεχαγιά για Γιώργο Τσίπρα: Το κόμμα δεν αντέχει να καταβάλλει μισθούς σε όσους δεν προσφέρουν υπηρεσίες

«Το μήνυμα είναι ότι το κόμμα δεν αντέχει οικονομικά να καταβάλλει μισθούς σε πρόσωπα που δεν προσφέρουν υπηρεσίες», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου για την υπόθεση Γιώργου Τσίπρα
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Τα 300 εκατ. ευρώ από τη φορολόγηση των διυλιστηρίων θα στηρίξουν συνταξιούχους και ευάλωτους

Πολιτική / Μητσοτάκης: Τα 300 εκατ. ευρώ από τη φορολόγηση των διυλιστηρίων θα στηρίξουν συνταξιούχους και ευάλωτους

«Ήταν δέσμευση που είχα αναλάβει προεκλογικά 33% όσο ήταν και πέρσι. Κινούμαστε λίγο πολύ στο όριο που μας έχει προσδιορίσει η ΕΕ», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος υπολογίζει τα έσοδα από την έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών των διυλιστηρίων περί τα 300 εκατομμύρια
NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης απέλυσε και τον Γιώργο Τσίπρα

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης απέλυσε και τον Γιώργο Τσίπρα

«Δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους» η αιχμή Τσίπρα για Κασσελάκη - Η συνέντευξη που οδήγησε στην εκπαραθύρωση του Γιώργου Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και η αντίδραση του εξαδέλφου του πρώην πρωθυπουργού
NEWSROOM