Μήνυση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τους παράνομους διορισμούς γιατρών

Μήνυση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τους παράνομους διορισμούς γιατρών Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Μηνυτήρια Αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν σήμερα οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος και Βασίλης Κεγκέρογλου.

Αφορμή για την συγκεκριμένη κίνηση ήταν τα δημοσιεύματα για παράνομες παρεμβάσεις εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας κατά την διαμόρφωση των τελικών αποτελεσμάτων για την πρόσληψη ιατρών μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ για την πλήρωση κενών θέσεων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας της χώρας.

Οι βουλευτές, όπως υποστηρίζουν, θεωρώντας ύψιστο καθήκον τους την υπεράσπιση του Κράτους ∆ικαίου κρίνουν επιβεβλημένη την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση των ποινικών ευθυνών, εφόσον προκύψουν, μέσα από την δικαστική βάσανο, στο πλαίσιο της ποινικής διαδικασίας. Για το λόγο αυτό ζητούν να διερευνηθεί εάν συντρέχει περίπτωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και τα πρόσωπα, τα οποία τέλεσαν τα αδικήματα αυτά.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια