Μήνυση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τους παράνομους διορισμούς γιατρών

Μήνυση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τους παράνομους διορισμούς γιατρών Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Μηνυτήρια Αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν σήμερα οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος και Βασίλης Κεγκέρογλου.

Αφορμή για την συγκεκριμένη κίνηση ήταν τα δημοσιεύματα για παράνομες παρεμβάσεις εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας κατά την διαμόρφωση των τελικών αποτελεσμάτων για την πρόσληψη ιατρών μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ για την πλήρωση κενών θέσεων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας της χώρας.

Οι βουλευτές, όπως υποστηρίζουν, θεωρώντας ύψιστο καθήκον τους την υπεράσπιση του Κράτους ∆ικαίου κρίνουν επιβεβλημένη την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση των ποινικών ευθυνών, εφόσον προκύψουν, μέσα από την δικαστική βάσανο, στο πλαίσιο της ποινικής διαδικασίας. Για το λόγο αυτό ζητούν να διερευνηθεί εάν συντρέχει περίπτωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και τα πρόσωπα, τα οποία τέλεσαν τα αδικήματα αυτά.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια