Μήνυση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τους παράνομους διορισμούς γιατρών

Μήνυση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τους παράνομους διορισμούς γιατρών Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Μηνυτήρια Αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν σήμερα οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος και Βασίλης Κεγκέρογλου.

Αφορμή για την συγκεκριμένη κίνηση ήταν τα δημοσιεύματα για παράνομες παρεμβάσεις εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας κατά την διαμόρφωση των τελικών αποτελεσμάτων για την πρόσληψη ιατρών μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ για την πλήρωση κενών θέσεων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας της χώρας.

Οι βουλευτές, όπως υποστηρίζουν, θεωρώντας ύψιστο καθήκον τους την υπεράσπιση του Κράτους ∆ικαίου κρίνουν επιβεβλημένη την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση των ποινικών ευθυνών, εφόσον προκύψουν, μέσα από την δικαστική βάσανο, στο πλαίσιο της ποινικής διαδικασίας. Για το λόγο αυτό ζητούν να διερευνηθεί εάν συντρέχει περίπτωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και τα πρόσωπα, τα οποία τέλεσαν τα αδικήματα αυτά.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια