Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη Facebook Twitter
0

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό  στο Twitter, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχολιάζει τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος πέθανε χθες, σε ηλικία μόλις 61 ετών.

Ο πρωθυπουργός δίνει τα συλλυπητήρια του, σχολιάζει ωστόσο πως ο εκδότης και δημοσιογράφος υπήρξε μεγάλος πολέμιος του. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

«Ο Θέμος Αναστασιάδης υπήρξε από τους πιο σφοδρούς πολέμιους της Αριστεράς και εμού προσωπικά. Η ζωή κι ο θάνατος όμως, έχουν τους δικούς τους κανόνες που επιβάλλουν τον σεβασμό πάνω και πέρα από διαφορές. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, στους φίλους και τους συνεργάτες του».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε σήμερα με τη σύζυγο του εκλιπόντα δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη και της εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του για την απώλεια του συζύγου της.

Την ίδια στιγμή, τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη εξέφρασαν στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του στο Πρώτο Θέμα με ανακοινώσεις τους η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων. 

«Στη μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, από τις πρώτες μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον 9,84, την αρθρογραφία του σε πολλές εφημερίδες, αλλά και την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα. Στην σύζυγό του, τα παιδιά του και σε όλους τους εργαζόμενους του "Πρώτου Θέματος" απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ. 


«Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ευφυέστατο και πετυχημένο δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο με αστείρευτο χιούμορ στον οποίο χρωστάμε πολλά χαμόγελα της καθημερινότητας μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Θέμο», σημειώνει το ΚΙΝΑΛ.

Το Ποτάμι εκφράζει τη θλίψη του «για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη σε ηλικία μόλις 61 ετών. Θερμά συλλυπητήρια στους φίλους και συναδέλφους του στο Πρώτο Θέμα. Κουράγιο στην οικογένειά του». 


Τέλος, η Ένωση Κεντρώων, με ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήρια της, για τον θάνατο του δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη. Όπως αναγράφεται στην ανακοίνωση «παρότι "φεύγει" πολύ νέος, ο Θέμος, αφήνει την έντονη σφραγίδα του στο χώρο των ΜΜΕ. Καυστικός, ανατρεπτικός, διεισδυτικός και προ πάντων με αστείρευτο χιούμορ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ