Μέρκελ: Η Τουρκία δεν έχει το πάνω χέρι στο προσφυγικό

Μέρκελ: Η Τουρκία δεν έχει το πάνω χέρι στο προσφυγικό Facebook Twitter
0

«Η τουρκική πλευρά δεν έχει το πάνω χέρι στις συνομιλίες με την Ευρωπαϊκή Ενωση», τόνισε την Τρίτη η Αγκελα Μέρκελ, προσθέτοντας ότι επιδίωξη αποτελεί η εξισορρόπηση των συμφερόντων των δύο πλευρών.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό δίκτυο SWR, η Γερμανίδα Καγκελάριος δήλωσε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να κινηθούν ταχύτερα, πάντως, σε γενικές γραμμές, κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τέλος, σημείωσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να εξετάσει τη θέσπιση ποσοστώσεων και για πρόσφυγες από το Ιράκ, επιπλέον των προσφύγων από τη Συρία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM