Μέλη του ΠΑΣΟΚ εμπλέκονται στο κύκλωμα που εκβίαζε καταστηματάρχες στην Αθήνα– Ανεστάλη η κομματική τους ιδιότητα

Μέλη του ΠΑΣΟΚ εμπλέκονται σε ποινική υπόθεση – Ανεστάλη η κομματική τους ιδιότητα Facebook Twitter
Τα γραφεία ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Το ΠΑΣΟΚ ανέστειλε την κομματική ιδιότητα δύο μελών του, λόγω της φερόμενης εμπλοκής τους σε ποινική υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες εμπλέκονται σε υπόθεση εκβιασμών καταστηματαρχών. 

Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας ανακοίνωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Πρόκειται για δύο υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι κατηγορούνται για «δωροληψία υπαλλήλου, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου και παράβαση καθήκοντος». Τα δύο αυτά άτομα δεν περιλαμβάνονται στους συλληφθέντες.

«Λόγω της φερόμενης εμπλοκής τους σε ποινική υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας, η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ανέστειλε την κομματική ιδιότητα δύο μελών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τους οποίους και ενημέρωσε σχετικώς, μέχρι το πέρας της ποινικής διαδικασίας».

Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 23 άτομα, εκ των οποίων οι 14 έχουν συλληφθεί και οι 9 κατηγορούνται, ανάμεσά τους και υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων. Ο «τζίρος» του κυκλώματος φέρεται να ξεπερνούσε τα 700.000 ευρώ ανά έτος. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM