Το Μαξίμου διαψεύδει σενάρια για εκλογές τον Μάρτιο

Το Μαξίμου διαψεύδει σενάρια για εκλογές τον Μάρτιο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Τα δημοσιεύματα που φέρουν τον πρωθυπουργό να συνομιλεί με συνεργάτες του και να ετοιμάζεται για εκλογές τον Μάρτιο, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα», αναφέρει το Μαξίμου.

Με τη φράση αυτή πηγές του Μαξίμου διαψεύδουν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές που κυκλοφόρησαν και τα οποία συνδέουν τις εκλογές με τον στόχο των 151 βουλευτών για έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Τα σενάρια επανήλθαν ειδικά μετά την ένταξη του ανεξάρτητου βουλευτή Χάρη Θεοχάρη στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, καθώς ο κ. Θεοχάρης έχει εκφραστεί θετικά υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Δεδομένο της πρόθεσης του Πάνου Καμμένου να καταψηφίσει τη συμφωνία, ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας χθες στη Βουλή με δημοσιογράφους για το ενδεχόμενο αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση σχολίασε χαρακτηριστικά: «που να πάει παιδιά ο Καμμένος, μην ανησυχείτε».

Υπενθυμίζεται πως το Σαββατοκύριακο ο Πάνος Καμμένος ζήτησε τη σύγκλιση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών πριν έρθει η συμφωνία στην ελληνική Βουλή. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM