ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Μαρινάκης για Καραμανλή-Σαμαρά: Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις πρώην πρωθυπουργών

Μαρινάκης για Καραμανλή-Σαμαρά: Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις πρώην πρωθυπουργών Facebook Twitter
Παύλος Μαρινάκης/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Παύλος Μαρινάκης, στον απόηχο των διπλών πυρών στην κυβέρνηση Μητσοτάκη δήλωσε «δεν σχολιάζουμε ομιλίες πρώην πρωθυπουργών». 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσέθεσε, ωστόσο, ότι είναι πολύ μεγάλο λάθος να συγκρίνουμε «μήλα με πορτοκάλια», εκλογές με ευρωεκλογές, ενώ αναγνώρισε ότι υπήρξε σημαντική απόκλιση από το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών για το κυβερνών κόμμα, αλλά με 14 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό, ήμουν παρών στη χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του κ. Κοττάκη, από εκεί και πέρα θεωρώ ότι αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον κόσμο, τη στιγμή εκείνη, τις ώρες εκείνες,  ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε ένα εφημερεύον νοσοκομείο, το «Λαϊκό». Είναι μία επίσκεψη η οποία συμβολίζει μια από τις προτεραιότητες της Κυβέρνησης» επισήμανε ο Παύλος Μαρινάκης για τις ομιλίες των πρώην «γαλάζιων» πρωθυπουργών. 

Όσα δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης για Καραμανλή-Σαμαρά

«Δεν είναι κοινότυπο αυτό που θα πω, είναι κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι σωστή η αντιμετώπιση. Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις ή ομιλίες πρώην πρωθυπουργών και πρώην προέδρων του κόμματος, για πάρα πολλούς λόγους. Αυτό θα ακολουθήσουμε και μετά τις χθεσινές ομιλίες. Εγώ εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό, ήμουν παρών στη χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του κ. Κοττάκη, από εκεί και πέρα θεωρώ ότι αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον κόσμο, τη στιγμή εκείνη, τις ώρες εκείνες,  ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε ένα εφημερεύον νοσοκομείο, το «Λαϊκό». Είναι μία επίσκεψη η οποία συμβολίζει μια από τις προτεραιότητες της Κυβέρνησης.

Η επίσκεψη αυτή δεν ήταν η πρώτη ούτε θα είναι η τελευταία η οποία έχει να κάνει με ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών και ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια που προσπαθούμε κάθε μέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, που είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας με πάρα πολλές παρεμβάσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει και πολλές περισσότερες οι οποίες  προγραμματίζονται. Αλλά νομίζω ότι το σημείο κλειδί, αυτό το οποίο ενδιαφέρει τους πολίτες είναι ότι εκπροσωπούμε μία Κυβέρνηση, με πρώτο τον Πρωθυπουργό που εξελέγη πριν από ένα χρόνο με μια πολύ ισχυρή εντολή, που σε καμία περίπτωση δεν είναι λευκή επιταγή, για  να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα για το οποίο ως το τέλος της τετραετίας θεωρούμε ότι θα κριθούμε αυστηρά από τους πολίτες, θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών,  θα ισχυροποιήσει  ακόμα περισσότερο την Ελλάδα και θα δώσει σημαντικές ανάσες στους πολίτες, κυρίως ως προς το εισόδημά τους. Αυτός είναι ο στόχος μας και για αυτό θα κριθούμε, και αυτό νομίζω ενδιαφέρει και τον κόσμο».


 

Πολιτική
0

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Πολιτική / Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, οι δύο υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση τη Δευτέρα στο περιθώριο του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, όπου αναμένεται να τεθεί το ζήτημα του προγράμματος SAFE
LIFO NEWSROOM