Μαρέβα Μητσοτάκη και Μπριζίτ Μακρόν στο δείπνο του Σι Τζινπίνγκ

Μαρέβα Μητσοτάκη και Μπριζίτ Μακρόν στο δείπνο του Σι Τζινπίνγκ Facebook Twitter
2

Δείπνο προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού, του προέδρου της Γαλλίας, του προέδρου της Τζαμάικα και των συζύγων τους, παρέθεσε ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ.

Η Γαλλία είναι μια από τις τιμώμενες χώρες στη Διεθνή Έκθεση της Σανγκάης, όπως και η Ελλάδα και η Τζαμάικα. Έτσι, οι ηγέτες των τριών χωρών μαζί με τις συζύγους τους (Κυριάκος και Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, Εμανουέλ και Μριζίτ Μακρόν και Άντριου και Τζούλιετ Χόλνες) παρακάθισαν πριν λίγες ώρες στο γεύμα που παρέθεσε ο Σι Τζιπίνγκ και φυσικά έβγαλαν την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία.

Στο κέντρο στέκεται ο Κινέζος πρόεδρος Σι με την σύζυγό του, εκ δεξιών τους ο πρόεδρος της Τζαμάικα με την σύζυγό του και εξ' αριστερών του, ο πρόεδρος Μακρόν με την Μπριζίτ Μακρόν και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, με ένα σμαραγδί φόρεμα.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν αποκλείονται νέες διασπάσεις στα κόμματα»

LiFO politics / «Δεν αποκλείονται νέες διασπάσεις στα κόμματα»

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της OpinionPoll Ζαχαρίας Ζούπης συζητά με τη Βασιλική Σιούτη τα μηνύματα των Ευρωεκλογών και εξηγεί πως αν τα κόμματα δεν τα λάβουν σοβαρά υπόψιν, θα τα βρουν μπροστά τους ως γενικευμένη κρίση πολιτικής εκπροσώπησης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια