Το left.gr εξαφάνισε το άρθρο που χαρακτήριζε την Παπακώστα «Ζαρούλια της ΝΔ» - Το κατέβασαν από την ιστοσελίδα

Το left.gr εξαφάνισε το άρθρο που χαρακτήριζε την Παπακώστα «Ζαρούλια της ΝΔ» - Το κατέβασαν από την ιστοσελίδα Facebook Twitter
3

Ένα άρθρο του left.gr με τίτλο «Παπακώστα: Η "Ζαρούλια" της ΝΔ εκτέθηκε στη Human Rights Watch των ΗΠΑ» άρχισε να μοιράζεται στα social media χθες από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα σενάρια για είσοδό της στην κυβέρνηση.

Το άρθρο εξαπέλυε επίθεση στην Κατερίνα Παπακώστα και σχολίαζε την φράση της για τους μετανάστες «εισρέουν κατά χιλιάδες στα σύνορα, σαν κατσαρίδες».

Όμως στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ το άρθρο πλέον δεν υπάρχει καθώς φαίνεται πως αποφάσισαν να το κατεβάσουν  μετά την ανακοίνωση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου.

Το σχετικό link οδηγεί σε μια σελίδα όπου απαγορεύεται η πρόσβαση, και αυτό σημαίνει πως έχει αφαιρεθεί:

Το left.gr εξαφάνισε το άρθρο που χαρακτήριζε την Παπακώστα «Ζαρούλια της ΝΔ» - Το κατέβασαν από την ιστοσελίδα Facebook Twitter
Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια