Κυριάκος Μητσοτάκης: Κόμμα ηλικιωμένων η ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κόμμα ηλικιωμένων η ΝΔ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
4

Κόμμα ηλικιωμένων χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι «πρέπει να διεισδύσουμε πιο πολύ στις παραγωγικές υλικές». Έκανε λόγο για «εκλογική και ιδεολογική ήττα» της ΝΔ, τονίζοντας ότι το κόμμα έχασε το κέντρο.

Τόνισε ότι ακόμα πως «είναι χρέος μας, χωρίς να μπούμε στην λογική της εσωστρέφειας να κάνουμε συζήτηση του εκλογικού αποτελέσματος».

Επίσης, δήλωσε ότι η διαπραγμάτευση με τους δανειστές δεν ξεκινά από το μηδέν, και αυτό δεν αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, αλλά προϋπόθεση για να υπάρξει συζήτηση. Μίλησε για πρωτοφανή κατάρρευση του Χρηματιστηρίου Αθηνών και σημείωσε χαρακτηριστικά πως κάθε φορά που ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει το στόμα του, ο ελληνικός λαός χάνει εκατομμύρια.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Κανεις δεν διαφωνει,Κυριακο μου,με την διαπιστωση σου.Η οποια,σε καποιο βαθμο,σε επιπεδο υψηλων στελεχων,ισχυει και για τον Συριζα,και για το τεως μεγαλο κομμα ΠΑΣΟΚ.Ομως δεν σε ειχα ακουσει να το λες αυτο μεχρι πριν απο μερικες μερες.Δεδομενου,δε,του οτι η πιθανοτητα να "γερασαν πολυ" τα στελεχη μεσα σε λιγες μερες ειναι αρκετα μικρη,ευλογα υποθετουμε οτι δηλωση δεν εμπεριεχει "διαπιστωση"αλλα "μηνυμα".Και μαλλον προς εναν "αποδεκτη".Συγκεκριμενο.
"σημείωσε χαρακτηριστικά πως κάθε φορά που ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει το στόμα του, ο ελληνικός λαός χάνει εκατομμύρια. Πηγή: www.lifo.gr"Κάθε φορά που ανοίγει το στομα του και ξεστομίζει μια τέτοια πρότασητόσο Στείρα και Παλαιοκομματική η Ν.Δ. χάνει δεκάδες Δυνάμει νέους ψηφοφόρους του Κεντρώου χώρου.Εκτός αν η Ν.Δ> ΄ψαχνει για νέους που σκέφτονται σαν γέροι.