Κυριάκος Μητσοτάκης: Κόμμα ηλικιωμένων η ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κόμμα ηλικιωμένων η ΝΔ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
4

Κόμμα ηλικιωμένων χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι «πρέπει να διεισδύσουμε πιο πολύ στις παραγωγικές υλικές». Έκανε λόγο για «εκλογική και ιδεολογική ήττα» της ΝΔ, τονίζοντας ότι το κόμμα έχασε το κέντρο.

Τόνισε ότι ακόμα πως «είναι χρέος μας, χωρίς να μπούμε στην λογική της εσωστρέφειας να κάνουμε συζήτηση του εκλογικού αποτελέσματος».

Επίσης, δήλωσε ότι η διαπραγμάτευση με τους δανειστές δεν ξεκινά από το μηδέν, και αυτό δεν αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, αλλά προϋπόθεση για να υπάρξει συζήτηση. Μίλησε για πρωτοφανή κατάρρευση του Χρηματιστηρίου Αθηνών και σημείωσε χαρακτηριστικά πως κάθε φορά που ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει το στόμα του, ο ελληνικός λαός χάνει εκατομμύρια.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Κανεις δεν διαφωνει,Κυριακο μου,με την διαπιστωση σου.Η οποια,σε καποιο βαθμο,σε επιπεδο υψηλων στελεχων,ισχυει και για τον Συριζα,και για το τεως μεγαλο κομμα ΠΑΣΟΚ.Ομως δεν σε ειχα ακουσει να το λες αυτο μεχρι πριν απο μερικες μερες.Δεδομενου,δε,του οτι η πιθανοτητα να "γερασαν πολυ" τα στελεχη μεσα σε λιγες μερες ειναι αρκετα μικρη,ευλογα υποθετουμε οτι δηλωση δεν εμπεριεχει "διαπιστωση"αλλα "μηνυμα".Και μαλλον προς εναν "αποδεκτη".Συγκεκριμενο.
"σημείωσε χαρακτηριστικά πως κάθε φορά που ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει το στόμα του, ο ελληνικός λαός χάνει εκατομμύρια. Πηγή: www.lifo.gr"Κάθε φορά που ανοίγει το στομα του και ξεστομίζει μια τέτοια πρότασητόσο Στείρα και Παλαιοκομματική η Ν.Δ. χάνει δεκάδες Δυνάμει νέους ψηφοφόρους του Κεντρώου χώρου.Εκτός αν η Ν.Δ> ΄ψαχνει για νέους που σκέφτονται σαν γέροι.