Κουρουμπλής: Βρήκα λεόντειες συμβάσεις με γερμανικές εταιρείες

Κουρουμπλής: Βρήκα λεόντειες συμβάσεις με γερμανικές εταιρείες Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
4

Για «λεόντειες» συμβάσεις με γερμανικές εταιρείες σε βάρος του Δημοσίου, έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Παν. Κουρουμπλής σε συνέντευξη του το πρωί στον ΑΝΤ1.

Ο υπουργός υποστήριξε ότι πρόκειται για συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ, για τεχνική βοήθεια στον τομέα της Υγείας, η οποία δεν έχει ποτέ παραδοθεί ενώ έκανε λόγο και για έκθεση την οποία έχουν πληρωθεί με 700.000 ευρώ.

«Υπάρχουν συμβάσεις σε βάρος του δημοσίου με γερμανικές εταιρείες που δεν δραστηριοποιήθηκαν ποτέ στην Ευρώπη, παρά μόνο στην Αφρική και αυτή τη στιγμή οι υπηρεσίες δυσκολεύονται να υπογράψουν για την ποιότητα του έργου που θα παραδοθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης έκανε γνωστό ότι η συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα θα γίνεται με εισοδηματικά κριτήρια ενώ για το εισιτήριο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία μίλησε για «τελειωμένη υπόθεση».

Προανήγγειλε επίσης προσλήψεις 1000 γιατρών και 80 ακτινολόγων στα νοσοκομεία της χώρας, μέχρι τον Απρίλιο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ειναι αφορητος ο λαικισμος του κυριου Κουρουμπλη. Αν εχει στοιχεια, να τα δωσει στη δημοσιοτητα και οχι να κανει ημικαταγγελιες με μισολογα.Καμμια Γερμανικη εταιρια δεν ασχολειται μονο με την Αφρικη παρεπιπτωντος, τι ιστοριες για αγριους ειναι αυτες;Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.