Κουρουμπλής: Βρήκα λεόντειες συμβάσεις με γερμανικές εταιρείες

Κουρουμπλής: Βρήκα λεόντειες συμβάσεις με γερμανικές εταιρείες Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
4

Για «λεόντειες» συμβάσεις με γερμανικές εταιρείες σε βάρος του Δημοσίου, έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Παν. Κουρουμπλής σε συνέντευξη του το πρωί στον ΑΝΤ1.

Ο υπουργός υποστήριξε ότι πρόκειται για συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ, για τεχνική βοήθεια στον τομέα της Υγείας, η οποία δεν έχει ποτέ παραδοθεί ενώ έκανε λόγο και για έκθεση την οποία έχουν πληρωθεί με 700.000 ευρώ.

«Υπάρχουν συμβάσεις σε βάρος του δημοσίου με γερμανικές εταιρείες που δεν δραστηριοποιήθηκαν ποτέ στην Ευρώπη, παρά μόνο στην Αφρική και αυτή τη στιγμή οι υπηρεσίες δυσκολεύονται να υπογράψουν για την ποιότητα του έργου που θα παραδοθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης έκανε γνωστό ότι η συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα θα γίνεται με εισοδηματικά κριτήρια ενώ για το εισιτήριο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία μίλησε για «τελειωμένη υπόθεση».

Προανήγγειλε επίσης προσλήψεις 1000 γιατρών και 80 ακτινολόγων στα νοσοκομεία της χώρας, μέχρι τον Απρίλιο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ειναι αφορητος ο λαικισμος του κυριου Κουρουμπλη. Αν εχει στοιχεια, να τα δωσει στη δημοσιοτητα και οχι να κανει ημικαταγγελιες με μισολογα.Καμμια Γερμανικη εταιρια δεν ασχολειται μονο με την Αφρικη παρεπιπτωντος, τι ιστοριες για αγριους ειναι αυτες;Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.