Κουρουμπλής: Βρήκα λεόντειες συμβάσεις με γερμανικές εταιρείες

Κουρουμπλής: Βρήκα λεόντειες συμβάσεις με γερμανικές εταιρείες Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
4

Για «λεόντειες» συμβάσεις με γερμανικές εταιρείες σε βάρος του Δημοσίου, έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Παν. Κουρουμπλής σε συνέντευξη του το πρωί στον ΑΝΤ1.

Ο υπουργός υποστήριξε ότι πρόκειται για συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ, για τεχνική βοήθεια στον τομέα της Υγείας, η οποία δεν έχει ποτέ παραδοθεί ενώ έκανε λόγο και για έκθεση την οποία έχουν πληρωθεί με 700.000 ευρώ.

«Υπάρχουν συμβάσεις σε βάρος του δημοσίου με γερμανικές εταιρείες που δεν δραστηριοποιήθηκαν ποτέ στην Ευρώπη, παρά μόνο στην Αφρική και αυτή τη στιγμή οι υπηρεσίες δυσκολεύονται να υπογράψουν για την ποιότητα του έργου που θα παραδοθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης έκανε γνωστό ότι η συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα θα γίνεται με εισοδηματικά κριτήρια ενώ για το εισιτήριο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία μίλησε για «τελειωμένη υπόθεση».

Προανήγγειλε επίσης προσλήψεις 1000 γιατρών και 80 ακτινολόγων στα νοσοκομεία της χώρας, μέχρι τον Απρίλιο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ειναι αφορητος ο λαικισμος του κυριου Κουρουμπλη. Αν εχει στοιχεια, να τα δωσει στη δημοσιοτητα και οχι να κανει ημικαταγγελιες με μισολογα.Καμμια Γερμανικη εταιρια δεν ασχολειται μονο με την Αφρικη παρεπιπτωντος, τι ιστοριες για αγριους ειναι αυτες;Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.