Κουρουμπλής: Βρήκα λεόντειες συμβάσεις με γερμανικές εταιρείες

Κουρουμπλής: Βρήκα λεόντειες συμβάσεις με γερμανικές εταιρείες Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
4

Για «λεόντειες» συμβάσεις με γερμανικές εταιρείες σε βάρος του Δημοσίου, έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Παν. Κουρουμπλής σε συνέντευξη του το πρωί στον ΑΝΤ1.

Ο υπουργός υποστήριξε ότι πρόκειται για συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ, για τεχνική βοήθεια στον τομέα της Υγείας, η οποία δεν έχει ποτέ παραδοθεί ενώ έκανε λόγο και για έκθεση την οποία έχουν πληρωθεί με 700.000 ευρώ.

«Υπάρχουν συμβάσεις σε βάρος του δημοσίου με γερμανικές εταιρείες που δεν δραστηριοποιήθηκαν ποτέ στην Ευρώπη, παρά μόνο στην Αφρική και αυτή τη στιγμή οι υπηρεσίες δυσκολεύονται να υπογράψουν για την ποιότητα του έργου που θα παραδοθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης έκανε γνωστό ότι η συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα θα γίνεται με εισοδηματικά κριτήρια ενώ για το εισιτήριο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία μίλησε για «τελειωμένη υπόθεση».

Προανήγγειλε επίσης προσλήψεις 1000 γιατρών και 80 ακτινολόγων στα νοσοκομεία της χώρας, μέχρι τον Απρίλιο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ειναι αφορητος ο λαικισμος του κυριου Κουρουμπλη. Αν εχει στοιχεια, να τα δωσει στη δημοσιοτητα και οχι να κανει ημικαταγγελιες με μισολογα.Καμμια Γερμανικη εταιρια δεν ασχολειται μονο με την Αφρικη παρεπιπτωντος, τι ιστοριες για αγριους ειναι αυτες;Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.