Κουβέλης: Ζητώ συγγνώμη για τις φονικές πυρκαγιές

Κουβέλης: Ζητώ συγγνώμη για τις φονικές πυρκαγιές Facebook Twitter
EUROKINISSI
6

Συγγνώμη ζήτησε για τις φονικές πυρκαγιές ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης και είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει από εκπρόσωπο της κυβέρνησης.

Ο κ. Κουβέλης σε συνέντευξή του στον ANT1 υποστήριξε ότι αν και οι ένοπλες δυνάμεις υπερέβαλαν εαυτόν, ζητώ ωστόσο συγγνώμη, είπε, ωστόσο απέφυγε να μιλήσει για ευθύνες για τις φονικές πυρκαγιές και παρείχε πλήρη στήριξη στην κυβέρνηση.

«Στρατηγικού χαρακτήρα λάθη δεν έχουν υπάρξει» τόνισε και πρόσθεσε: «Άδειασε μια ολόκληρη περιοχή στο Μάτι. Ενδεχομένως θα μπορούσε να αδειάσει χωρίς νεκρούς».

Σχετικά με το θέμα τον δύο Ελλήνων στρατιωτικών τόνισε ότι: το θέμα δεν το έχουμε ξεχάσει και πρέπει να το αναδεικνύουμε συνεχώς.

Όπως υποστήριξε ο υπουργός από μέρους της κυβέρνησης γίνονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις άφησε ωστόσο να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει θετική διάθεση από την τουρκική πλευρά.

Πολιτική
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, οι λέξεις ΟΦΕΙΛΟΥΝ να χάνουν το νόημά τους.«Στρατηγικού χαρακτήρα λάθη δεν έχουν υπάρξει» τόνισε και πρόσθεσε: «Άδειασε μια ολόκληρη περιοχή στο Μάτι. Ενδεχομένως θα μπορούσε να αδειάσει χωρίς νεκρούς». Αυτό το ενδεχόμενο να αδειάσει χωρίς νεκρούς, ΔΕΝ οφείλεται σε στρατηγικό λάθος. Οφείλεται στην επιλογή των ίδιων των θυμάτων, να αγνοούν ενσυνείδητα τον κίνδυνο και να πηγαίνουν ανέμελοι για ψώνια στο Σ/Μ. Και τον έχουν βάλει τον κ. Κουβέλη στο Υπουργείο Άμυνας.
Αυτό που ζητάς συγνώμη για να τελειώνεις με τον καυγά,ενώ είσαι τέλειος και δε φταις, το κάνω κ εγώ στις σχέσεις μου. Είμαι ταμάμ για υπουργιλίκια και χάνομαι ρε γμτ.
Παρακολουθώ χαιρέκακα την κατάντια ενός ανθρώπου που επειδή είναι χαμηλών τόνων, κάποιοι φίλοι πίστεψαν πως είναι και ικανός. Έβγαινε να θυμίσω ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός. Να ζητήσει μια συγγνώμη που δεν ψήφισε ΠτΔ καλύτερα.