Kωνσταντοπούλου: «Kανίς του Τσίπρα ο Πολάκης»- «Είσαι Μαρία Αντουανέτα», απαντά ο υπουργός

Kωνσταντοπούλου: «Kανίς του Τσίπρα ο Πολάκης»- «Είσαι Μαρία Αντουανέτα», απαντά ο υπουργός Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Σφοδρή σύγκρουση με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η αρχή έγινε με τη συνέντευξη της κ. Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΙ στην οποία χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό «αγράμματο υποκείμενο» και «κανίς του Τσίπρα». 

Ο κ. Πολάκης απάντησε στη συνέχεια μέσω Facebook, αναφερόμενος στην κ. Κωνσταντοπούλου ως  «Μαρία Αντουανέτα του δικαστικού δρόμου προς τον σοσιαλισμό».

«Ο,τι και να πεις Μαρία Αντουανέττα του «δικαστικού δρόμου προς το σοσιαλισμό» δεν θα ασχοληθώ μαζί σου....σου φτάνει η προβολή από το σκάι-ξεφτίλες....είναι υπεραρκετή αυτοδιαπόμπευση ...συνεχισε...», έγραψε. 

Λίγο αργότερα ήρθε η νέα αναφορά της πρώην προέδρου της Βουλής στον κ. Πολάκη μέσω Twitter: 

«Το κανίς του Τσίπρα ασχολήθηκε χωρίς να ασχοληθεί... Να ξέρετε ότι τα Δικαστήρια στέλνουν και φυλακή. Όχι για την ανορθογραφία. Για τους θανάτους, τις μίζες, την προδοσία, το ξεπούλημα της χώρας. Υπάρχουν πάντα και τα ελικόπτερα. Ζητώ συγγνώμη από τα έξυπνα τετράποδα».

Πέρα από τους χαρακτηρισμούς, στην τηλεοπτική η κ. Κωνσταντοπούλου έδωσε τη δική της ερμηνεία για την υπουργοποίηση του Παύλου Πολάκη λέγοντας: «Όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία, ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Βρήκαν τον "δάσκαλό" τους, ο ένας στο πρόσωπο της άλλης και αντιστρόφως.Μιλάμε για εκατέρωθεν υψηλότατο επίπεδο πολιτικής επιχειρηματολογίας .Ανάλογο της σοβαρότητας της ΠΦΑ διακυβέρνησης που και οι δύο συμμετείχαν."Κανίς" πάντως ο Πολάκης... Πολύ χαριτωμένο...