Κόμμα ιδρύει και ο Χατζημαρκάκης

Κόμμα ιδρύει και ο Χατζημαρκάκης Facebook Twitter
6

Στη δημιουργία Κίνησης Πολιτών, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, προχώρησε ο ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης. Όπως λέει ο ευρωβουλευτής που έχει εκφράσει πρόσφατα την επιθυμία του να πολιτευθεί στην Ελλάδα το πρώτο βήμα θα είναι η συμμετοχή στςι ευρωεκλογές για να προωθηθούν τα ελληνικά συμφέροντα στην Ε.Ε.

Οι αρχές και το όνομα του κόμματος που θα ανακοινωθούν επίσημα την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, σε συνέντευξη στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Λ.Αμαλίας 8 και Ξενοφώντος) στις 1.30 μ.μ.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM
Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
> ο ευρωβουλευτής που έχει εκφράσει πρόσφατα την επιθυμία του να πολιτευθεί στην ΕλλάδαΟ Χατζημαρκάκης είναι λογοκλόπος και του έχει αφαιρεθεί ο τίτλος του διδάκτορα. Παρ’ όλ’ αυτά έχει το θράσος να επιδιώκει τη συνέχιση της πολιτικής του καριέρας στην Ελλάδα, διότι στη Γερμανία δεν πρόκειται να ξαναεκλεγεί.
Που χάθηκες εσύ βρε ein Steppenwolf; Είχα καιρό να διαβάσω σχόλιο σου, εκτός και αν δεν συμπίπτανε οι αναγνώσεις μας. : )Όσο για τον Χατζημαρκάκη καλά τα γράφεις. Έχεις ένα (ΝΑΙ) και απο εμένα. Για όσους γνωρίζουν, ο άνθρωπος είναι πολιτικός σαλτιμπάγκος.Κατόπιν εορτής, γεμίσαμε από «Σωτήρες»...!