Κόμμα ιδρύει και ο Χατζημαρκάκης

Κόμμα ιδρύει και ο Χατζημαρκάκης Facebook Twitter
6

Στη δημιουργία Κίνησης Πολιτών, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, προχώρησε ο ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης. Όπως λέει ο ευρωβουλευτής που έχει εκφράσει πρόσφατα την επιθυμία του να πολιτευθεί στην Ελλάδα το πρώτο βήμα θα είναι η συμμετοχή στςι ευρωεκλογές για να προωθηθούν τα ελληνικά συμφέροντα στην Ε.Ε.

Οι αρχές και το όνομα του κόμματος που θα ανακοινωθούν επίσημα την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, σε συνέντευξη στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Λ.Αμαλίας 8 και Ξενοφώντος) στις 1.30 μ.μ.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
> ο ευρωβουλευτής που έχει εκφράσει πρόσφατα την επιθυμία του να πολιτευθεί στην ΕλλάδαΟ Χατζημαρκάκης είναι λογοκλόπος και του έχει αφαιρεθεί ο τίτλος του διδάκτορα. Παρ’ όλ’ αυτά έχει το θράσος να επιδιώκει τη συνέχιση της πολιτικής του καριέρας στην Ελλάδα, διότι στη Γερμανία δεν πρόκειται να ξαναεκλεγεί.
Που χάθηκες εσύ βρε ein Steppenwolf; Είχα καιρό να διαβάσω σχόλιο σου, εκτός και αν δεν συμπίπτανε οι αναγνώσεις μας. : )Όσο για τον Χατζημαρκάκη καλά τα γράφεις. Έχεις ένα (ΝΑΙ) και απο εμένα. Για όσους γνωρίζουν, ο άνθρωπος είναι πολιτικός σαλτιμπάγκος.Κατόπιν εορτής, γεμίσαμε από «Σωτήρες»...!